"KAT ON COFFEE" KATARINA ŠONJIĆ: Prepoznavanje talenta

Autor:

Vesti

23.01.2022

08:34

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Katarina Šonjić dolazi iz IT sektora, gde je konkurencija velika, zbog čega je prepoznala veliki prostor za precizniju komunikaciju između talentovanih ljudi i kompanija.

"KAT ON COFFEE" KATARINA ŠONJIĆ: Prepoznavanje talenta

Foto: Promo

Pre dve godine počela je da piše Blog Kat on coffee, zamišljen kao prostor za razmenu ideja i iskustava iz oblasti employer branding-a i organizacije događaja. To je njen preduzetnički projekat koji počeo da se širi i dalje od očekivanog.

- Moj zadatak je da pomognem kompanijama u tome da budu prepoznate kao poželjni poslodavci. S druge strane, bavim se i edukacijom pojedinaca koji žele da se razvijaju u ovoj oblasti i omoguće svojim kompanijama još bolji nastup na tržištu rada - opisuje.

Republika

Foto: Promo

 

Pored toga, okolnosti izazvane pandemijom korone doprinele su tome da teme o blagostanju među zaposlenima budu nikad aktuelnije. Ciljano, svojim delovanjem pokušava da spoji kompanije i talentovane pojedince.

Preduzetnički put je pun nesigurnosti i stvari koje ne možemo da predvidimo. I to nas stalno vraća na pitanje „Zašto ovo radimo?“. S tim se treba izboriti, a jedan od načia je konstantno učenje, interakcija sa preduzetnicima, osluškivanje potreba na tržištu…-  zaključuje.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading