Odlučujući korak do unosne IT karijere vodi u – CODE centar za obuke kompanije Comtrade

Autor: Republika

Vesti

26.04.2021

08:03

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Budućnost govori jezikom informacionih tehnologija a do njega vode novi, prilagođeni načini sticanja znanja. Programeri su već godinama u vrhu po visini primanja i kvalitetu radnih uslova koji im se nude, zato što je potražnja za njima drastično veća od ponude na tržištu.

RepublikaFoto: Comtrade

Kursevi kodiranja zato su danas gotovo neophodni, bilo da imaju za cilj promenu karijere, bilo da se radi o usavršavanju postojećeg znanja. 

Međutim, postoje stotine kurseva i obuka, a oni se po kvalitetu dramatično razlikuju.

Šta čini CODE centar za IT kurseve kompanije Comtrade najboljim izborom? Podelićemo nekoliko njegovih prednosti:

CODE je osnovan sa ciljem da brzo a kvalitetno obuči motivisane ljude za dalji rad i napredak u odabranoj IT karijeri. Osim znanja, našim polaznicima želimo da prenesemo i ozbiljnost, radnu etiku i savremenu metodologiju – sve ono što se u radu očekuje od članova vrhunskih IT timova.

CODE pruža mogućnost da savladate veštine koje su potrebne za uspeh u 21. veku. Stvorili smo novi, interaktivni način učenja – koji je zanimljiv, fleksibilan i dostupan velikom broju ljudi. U dosadašnjem radu, pomogli smo hiljadama polaznika širom zemlje da savladaju savremene tehničke veštine i dostignu svoj puni potencijal.

Predavači u CODE centru prate najnovije trendove u IT industriji i prema njima prilagođavaju svoje nastavne programe. Dinamika kurseva intenzivna je iz dva razloga – prvi je da bi polaznici što pre stekli znanja i veštine koje bi mogli da primene, a drugi zato što kraće i intenzivnije obuke bolje prate trendove u IT sektoru koji se stalno unapređuje.

RepublikaFoto: Comtrade

Na kursevima angažujemo iskusne Comtrade inženjere kao predavače, koji svakom polazniku, osim teorijskih, prenose i višegodišnja praktična znanja iz svojih oblasti. Time osiguravamo da svi polaznici CODE obuka steknu korisno, praktično iskustvo i budu spremni za izazove koje im nova IT karijera sutra donosi.

O uspehu našeg pristupa dovoljno govore iskustva naših polaznika. Svake godine najbolje polaznike preporučujemo za praksu i posao u IT kompanijama. Najveći deo njih se brzo zaposli i započne svoju karijeru u IT oblasti koju je odabrao. Pred kraj kursa, držimo radionice i pripreme polaznika za poslovne intervjue. Uz to, nastojimo da polaznike naučimo i tome kako da naprave dobar CV za IT sektor.

Kao škola u okviru jedne od najvećih IT kompanija u regionu, od nas se očekuje da obezbedimo najbolje uslove. Od najnovije opreme, preko stručnih predavača koji su spremni i van nastave da odgovore na sva pitanja, pa sve do snimljenih predavanja i materijala na našem portalu - sve to dostupno je nadohvat ruke upisom na neki od naših kurseva.

RepublikaFoto: Comtrade

U CODE centru, želimo da pomognemo svakome da krene u izgradnju svoje karijere pomoću savremenih tehnologija. Posvećeni smo unapređenju veština svih polaznika našeg centra, bez obzira na njihov početni nivo znanja: cilj nam je da oni shvate značaj stalnog unapređivanja svog IT znanja jer time prave odlučujući korak ka sigurnoj i dobro plaćenoj karijeri.

Pozivamo te da saznaš više o našim redovnim obukama i da doneseš odluku o sticanju ili unapređenju postojećeg nivoa znanja o programiranju, jer nikad nije kasno za unosnu karijeru u informacionim tehnologijama.

Karijera budućnosti počinje u CODE centru kompanije Comtrade.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading