GOGA SEKULIĆ NAPADNUTA NASRED ULICE: Preživela pakao od strane nepoznatog čoveka!

Autor:

Zabava

26.04.2021

08:03

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Goga Sekulić napadnuta nasred grada!

RepublikaFoto: youtube.com/Iz Profila Tv Grand
Goga Sekulić napadnuta!

Pošto kiša danima pada kao usred jeseni, na ulicama je haos, posebno u saobraćaju! A gde je gužva, tu su i svađe i prepirke! Tako je Goga Sekulić nedavno nagrabusila, ni kriva, ni dužna, a prenosi a STAR.

Ona je prva videla jedno slobodno parking-mesto i tu se parkirala, a onda je naišao jedan stariji gospodin i počeo da viče kako je to njegovo mesto i da mora odmah da se skloni! Goga je ostala u čudu jer nigde nije stajao nikakav znak da je tu zabranjeno parkiranje, ali nije želela da se raspravlja, piše STAR.

Samo je zamolila gospodina da ne viče i rekla mu da će sve biti u redu.

Nije želela da ulazi u rasprave sa starijima jer ih pre svega poštuje iako nije bilo u redu da je čovek tek tako napadne. Pa može to i lepo da se kaže! Ali dobro. Ipak su stariji skoro dva meseca bili zatvoreni u svojim stanovima, pa je i očekivano da budu nervozni.

Važno da je ona uspela da obavi šta je trebalo po gradu, pa se brzo vratila u svoj stan gde je čekao sin Vasilij Andrej. Inače, Goga je toliko srećna od kada je mama da više ništa ne može da je iznervira! OK, ponekad muž Uroš, ali i on samo na kratko!

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading