DUŠKO TOŠIĆ MRTAV PIJAN DONEO KONAČNU ODLUKU: Jeleni ću za kaznu uzeti sve, neću joj ostaviti ni dinara!

Autor:

Zabava

25.04.2021

13:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mrtav pijan odlučio šta će uraditi supruzi!

RepublikaFoto: Printscreen
Duško i Jelena

Kako SCANDAL! saznaje, Duško Tošić nedavno se poverio prijateljima i rekao da, ukoliko se Jelena Karleuša razvede od njega, ne planira da joj ostavi ni jedan jedini dinar!

Duško doneo konačnu odluku!

Naime, kako nam prenose izvori, Duško je malo popio, pa je otvorio dušu.

– Dule je malo popio, on inače ne pije jer je sportista, pa ga brzo uhvati i onda nam se otvorio – započinje za Scandal! izvor sa lica mesta i nastavlja:

– Rekao je da ne može da zamisli život bez Jelene i dece, evo tačno ću vam reći kako nam se poverio: Moja Jelena je jedna jedina, bez nje ne bih mogao da zamislim život. Mi smo bili jako mladi kada smo se upoznali, ona je moj oslonac i stub… Uvek me je dizala kada bih pao, a da ne govorim šta nas je sve snašlo u poslednje dve godine. Ona je ostala bez majke, ja bez oca, afere su nam kojekakve smeštali i sve smo to prebrodili. Mi se mnogo volimo, a ako joj ikada padne na pamet da me napusti, ja joj za kaznu ne bih ostavio ni dinara, ni vilu, ma ništa… I to samo jer ne bih podneo život bez nje. Sve bih to ostavio deci da imaju kad budu punoletne. Ali znam ja da mene moja Jelena ne bi ostavila. I kad bih je ja ostavio bez ičega, ona je sposobna, zarađuje, ima najplaćenije nastupe. Niko nije srećnik kao ja da ima ženu poput nje – prepričava nam  i za kraj kaže:

– Rekao je i da su karmički povezani i da je siguran da će biti zajedno do smrti – zaključio je izvor Scandala!.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (11)

Loading
GG

25.04.2021 15:47

S kim si,takav si.

Odgovori 18 2
malo m

25.04.2021 18:32

nI teorijski nije moguće . Takva budala ne postoji nigde na svetu pa ni kod nas.Treba to trpeti eeeeej.hehhe al se uglibio.

Suzuki Vitara

25.04.2021 18:37

Zaljubljena budala.

miki

25.04.2021 19:03

Karleusa sastavila vi objavite ona plati. Smesni su.

Odgovori 17 0