DUŠKO TOŠIĆ NAPAO JELENU KARLEUŠU ZBOG ĆERKE: Isplivali detalji koji su uznemirili JAVNOST!

Autor:

Zabava

24.04.2021

09:34

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Porodični detalji koji su uznemirili javnost!

RepublikaFoto: instagram.com
Duško napao Jelenu što ćerku koristi u promotivne svrhe!

Nika Tošić, mlađa ćerka Jelene Karleuše i Duška Tošića nedavno je imala vatreno krštenje i dala je svoj prvi intervju u kom je pričala koliko je smršala i kako obožava da igra fudbal.

I dok Jelena ističe u javnosti kako je ponosna što ima dve vaspitane, kulturne i pametne ćekre, njenom mužu se i baš ne dopada što su devojčice toliko zastupljene na društvenim mrežama i u medijima, pa joj prigovara ali bezuspešno.

Da se u njihovoj kući ipak više pita Jelena, kada je reč o ćerkama, govori i to što starija naslednica na Instagramu ima čak 130.000 pratilaca, dok ih Nika broji oko 30.000 ali verovarno samo zato što nije toliko aktivna na profilu. Nju, baš kao i tatu, zanima fudbal, dok je Atina više povukla na mamu, pa je tinejdž modna ikona, a prenosi Scandal.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Duško

24.04.2021 14:42

Zaista ne mogu da shvatim mlade i lepe ,perspektivne mladiće koji se tako olako upuštaju u veze sa opajdarama. Iako je očito da imaju novac, još je očitije da u životu nisu niti jednu pravu knjigu pročitali. Poznata i priznata ličnost ,rekao je jednom ; Srećan je onaj ko život proživi neprimetno !