IZNENADNA SMRT JE DOTUKLA: Milica Milša doživela porodičnu tragediju!

Autor:

Zabava

24.04.2021

08:01

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Milica Milša doživela porodičnu tragediju!

RepublikaFoto: youtube.com/magazinin
Milica Milša izgubila majku!

Glumicu Milicu Milšu koju trenutno gledamo u ulozi Ade Kanački život nije mazio. Najpre je sa 23 godine rodila sina i odlučila da ga sama odgaja budući da ju je tadašnji partner napustio. U svemu su joj pomagali roditelji, kao i suprug Žarko Jokanović koji se prema njenom sinu Antoniju poneo kao pravi otac. Zahvaljujući njemu i roditeljima, Milica je bila bezbrižna i srećna sve do 2016. kada je njena mama iznenada preminula. Kako je sama objasnila, to je gubitak koji nikad neće moći da prežali.

-Mama nije bila bolesna, desilo se iznenada, uvek je iznenada, nikada za takvu stvar niko nije spreman. Ne postoji pravo ili pogrešno vreme za naše voljene – ispričala je Milica i dodala:

-Preteško je, ko nije prošao kroz to ne može da razume. U ovakvoj situaciji naprosto nema pomoći. Bila sam jako vezana za nju, bila je požrtvovana majka i baka. To je bio strašan period za moju porodicu, za mog muža Žarka i sina Antonija, ne znam kako bih to preživela bez njih. Moramo da budemo jaki i prođemo kroz to onako kako bi ona to volela. Moramo biti ponosni i ne smemo je izneveriti – zaključila je za Star Milica potreseno kojoj su suprug i sin najveći oslonac i u tako teškim trenucima, ali i uopšte u životu.

Inače, Milica je nasledila nesvakidašnju lepotu baš od majke Leposave. U jednom od intervjua naglasila je da je oduvek priželjkivala ljubav kakvu su ostvarili njeni mama i tata i imala je sreće da joj se ista i desi sa Žarkom.

–Mama je bila nestvarno lepa. Tata ju je video u bioskopu i zaljubio se na prvi pogled. Njena braća i otac puškama su ga gonili od nje, a ona je pala na njegove čari kada joj je u svojoj garsonjeri pročitao svoju priču ‘Kašika’. Do tada nikada nisu ostajali sami, a onda je ona njihovom prijatelju rekla: ‘Sad, Stole, možeš da ideš!’ Poklekla je na priču ‘Kašika’., prenosi Scandal.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (3)

Loading
Aco

24.04.2021 12:29

Gomila ovakvih glupih tekstova.Kao da obicnim,anonimnim ljudima ne umiru bliski i dragi ljudi i kao da oni ne dozivljavaju tragedije.Ovde je rec o majci,nekom najblizem.Ali kad krenu "ovom glumcu umro pasenog u sedmom kolenu","ovoj pevacici umrla prababa jetrvine zaove" itd.A da ne kazem kad krenu sa naslovima"necete verovati..." i naslovi zasnovani na totalnom izvlacenju iz konteksta.Postedite nas vise,vi ni "n" od novinara!

sramota

24.04.2021 17:39

Kakva bedna navlakuša od naslova, servirate nam vest staru 5 godina, pa da li ste normalni???

Zija

02.12.2022 21:48

Najjeftiniji oblik manipulacije sa naslovima traje zadnih 10 godina. Sramota i bruka za, nazovi, novinarstvo.