(VIDEO) DUŠICU SU NAPALI U VENECIJI: Bila sam prinuđena da spavam sa duhovima, to je ovde normalno

Autor:

Vesti

24.04.2021

08:03

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ako do sada niste znali ko je Dušica Mladenović Luna, pravi je trenutak da to otkrijete i zabavite se kao uz najbolju komediju ikada snimljenu.

RepublikaFoto: youtube.com/printscreen
Foto: Ilustracija‚‚

Ona je bivši učesnik Parova, a planirala je i kandidaturu za predsednika Srbije od koje je odustala.

Ona je pre deset godina napustila Srbiju, pa se iz Kruševca gde je živela, zajedno sa sinom i ćerkom preselila u London. Dušica je pored posla kojim se bavi u Engleskoj pokrenula i svoj kanal na Jutjubu, a rečenica “Veliki pozdrav, dragi prijatelji” postala je potpuni hit među svima koji je prate.

Dušica svojim pratiocima daje savete kako da se našminkaju i stilizuju, a virtuelnim putem je komunicirala i sa poznatim ličnostima.

Ali ovaj put je bilo drugačije…

- Hoću da vam ispričam strašnu priču iz hotela u Veneciji. Svašta sam doživela u životu ali ovo još nisam. Već tri noći nam nešto lupa u sobi, non stop lupa. Cele noći se vrata otvaraju i zatvaraju. Cele noći duhovi skaču na nas sa ormana, nešto je noćas toliko teško skočilo na mene, da me je ubilo. Čula sam neku bebu kako plače, ne znam da li smo spavali pola sata. Najgore je to što je noćas skočilo sa mog ormana na mene i moje noge. Da li ste imali neko iskustvo sa duhovima u hotelu? Kažu da je to nekada bio zatvor. Ne znam kako ćemo narednu noć da provedemo u hotelu. Stolicu rasklimanu neko cele noći mrda. Ovde je normalna stvar da duhovi žive, nikada još kod kuće nisam spavala sa duhovima. Slobodno se kreću, u strahu sam. Kada je to skočilo na moje noge nisam smela da se pomerim, cele noći je to mrdalo preko mojih nogu. Dragi prijatelji, da znate da u Veneciji u hotelu ima duhova, da spavaju sa vama, skaču sa vama… -  ispričala je Luna u video snimku.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading