DARA BUBAMARA IZGUBILA TONIJEVU BEBU: Zbog jezivih bolova doživela spontani pobačaj?

Autor:

Zabava

24.04.2021

08:44

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dara Bubamara imala spontani pobačaj!

RepublikaFoto: instagram.com/darabubamara_official
Dara Bubamara doživela spontani..

Kako za SCANDAL! kaže drugarica Dare Bubamare, pevačica je navodno imala spontani pobačaj!

Žalila se na jake bolove u stomaku, a onda se sve desilo!

Prema rečima drugarice, Dara je bebu izgubila na samom početku druge nedelje trudnoće, pa je nakon toga odmah otišla s Tonijem u Dubai da oboje tamo odmore i srede misli.

– Nisam sigurna da je moja Dara zaista imala pobačaj, ali mi sve ukazuje na to – započinje drugarica za Scandal! i dodaje:

– Videla sam je dve nedelje pred Dubai, bila je onako sva napupela i lepa ko lutka, a znate da se žene u trudnoći prolepšaju. I čak znam da ona i Toni rade na bebi, mnogo se vole, kao da su generacija. Uopšte se ne oseća razlika u godinama – objašnjava drugarica i dodaje:

– I kažem vam, znam da je bila sva onako ko trudnice na samom početku, sva slatka i pozitivna. Rekla mi je i da joj malo kasni ciklus, ali je bila ubeđena da su joj se poremetili hormoni od stresa i stalnog menjanja klime jer često putuje. Ja sam opet bila ubeđena da je trudna, ali nisam htela ništa da je pitam dok mi sama ne kaže. I onda sam, posle nekih nedelju dana, odjednom primetila da je neraspoložena i nekako utučena, žalila se i na bolove u karlici i stomaku, a sva nekako tužna i potištena. Posle su naprasno otišli na put i nekako mi nešto govori da je imala spontani, poznajem je, znam je kako diše i onda osećam kad nešto nije kako treba. Daj Bože da nisam u pravu, a i ako jesam, ne treba da očajavaju. Mladi su i zdravi, ukoliko žele dete, sigurno će ga i dobiti jer, verujte mi, njihova ljubav je tako jaka da se mora krunisati bebom i brakom – završava drugarica za Scandal!.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
sreta

24.04.2021 11:36

To se zove malo drugacije : pobacaj. Jer bi joj porodjaj poremetio karijeru u njenim godinama.