Stiže milon dolara bespovratne pomoći: EVO DO KADA TRAJE PRIJAVA I KO SVE IMA PRAVO NA SREDSTVA!

Autor: Tanjug, Republika

Vesti

30.03.2021

10:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U saradnji s Vladom Srbije i uz podršku kompanije "Filip Moris", NALED je danas objavio javni poziv za dodelu prvih milion dolara bespovratne pomoći malim biznisima i svima koji žele da svoje poslovanje digitalizuju i ulažu u razvoj inovativnih proizvoda i usluga.

RepublikaFoto: Tanjug/S. RADOVANOVIĆ
Branko Ružić

Ovaj konkurs organizovan je u okviru trogodišnjeg projekta StarTeć koji je vredan pet miliona dolara.

Povodom objavljivanja poziva, prvi potpredsednik Vlade Srbije i ministar prosvete, nauke i tehnološkog razvoja Branko Ružić je rekao da ovaj projekat doprinosi ostvarenju ključnih prioriteta Vlade Srbije, a to su digitalizacija i ubrzani privredni razvoj zasnovan na nauci, kreativnosti i novim tehnologijama.


Direktor odeljenja za preduzetnišstvo i investicije u NALED-u Dušan Vasiljević naveo je da je rok za prijave 4. jun i da pravo da apliciraju za ova sredstva imaju preduzetnici, mikro, mala i srednja preduzeća kao i timovi fizičkih lica do pet članova.

Prema rečima direktora korporativnih poslova za region jugoistočne Evrope u kompaniji "Filip Moris" Ivana Miletića, koja je obezbedila sredstva, njihov motiv za ovakav korak bio je da pomognu firmama ali i državi da izgradi ekosistem koji će biti privlačan za poslovanje inovativnih kompanija.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading