DA LI ĆE KALINIĆ DOBITI DESET MESECI ZATVORA?! Završava se suđenje popularnom voditelju, PRESUDA 6. APRILA

Autor:

Hronika

30.03.2021

12:34

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Saslušanjem svedoka Juga Radivojevića i Živorada Anđelkovića danas je nastavljenjo suđenje glumcu i voditelju Milanu Kaliniću u Višem sudu u Beogradu za nasilnicko ponasanje u hali " Aleksandar Nikolić" pred početak kosarkaskog derbija u aprilu 2019. godine.

Foto: Starsport
Milan Kalinić

Budući da je odbrana optuženog odustala od saslušanja svedoka Dragana Šutanovca, sudija je zvanično okončao dokazni postupak i na istom pretresu su iznesene i završne reči. 

Objava presude zakazana je za 6. april, kada će tacno biti dve godine od nemilog događaja zbog kog se sudi Kaliniću.

Dok je tužilac ostao pri svemu i zatražio uslovnu kaznu od deset meseci zatvora i novčanu kaznu od 100.000 dinara uz jednogodišnju zabranu prisustvovanja utakmicama košarkaškog kluba Crvena Zvezda, Kalinićev branilac je zatražio oslobađajuću presudu.

Foto: Starsport

Na strani odbrane su oba svedoka, kao i policajci i sami akteri slučaja, jer niko od njih se nije izjavio da je video da je Milan Kalinić udario Dalibora Krkovića , što mu se optužnicom stavlja na teret. 

Podsetimo, glumac Milan Kalinić se tereti za nasiličnko ponašanje na sportskim priredbama.

Pred početak derbija između Partizana i Crvene zvezde u aprilu 2019. godine došlo je do sukoba navijača iz VIP lože među kojima je bio Milan Kalinić.

Kalinić je tom prilikom pretukao Dalibora Krkovića, bivšeg funkcionera Crvene zvezde.

 

 

Komentari (1)

Loading
Ratko

30.03.2021 14:45

Ništa osim zatvora neče ga osvestiti i spustiti na zemlju.