Triglav osiguranje automobila pametna odluka svakog vozača na 54. Međunarodnom sajmu automobila

Autor: Sponzorisani tekst

Vesti

22.03.2019

08:54

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U Beogradu je danas počeo Sajam automobila, na kojem će verovatno veliki broj četvorotočkaša naći kupce, ali osim o automobilima, novi vlasnici će svakako morati da brinu i o bezbednosti...

Foto: Promo foto

Triglav osiguranje tokom trajanja 54. Međunarodnog sajma automobila u Beogradu od 22-31. marta u celokupnoj svojoj mreži donosi popust do 20% na Auto-kasko osiguranje. Na svom štandu u Hali 1 Beogradskog sajma, svi zainteresovani posetici će pored informacija o proizvodima i uslugama osiguranja iz ponude Društva, moći da probaju jedinstveni sistem VR ski skokova na Planici. Na ovaj način će biti deo proslave pedesetogodišnjice jedne od najvećih svetskih ski skakaonica.

- Svi posetioci Sajma koji budu planirali da kupe novi automobil sasvim sigurno razmišljaju o ugovaranju i polise Auto-kasko osiguranja. Pored uobičajenih specijalnih sajamskih uslova za ovu vrstu osiguranja, pripremili smo i posebne uslove za ugovaranje životnog osiguranja već od 5 evra mesečno. Želimo da istaknemo da je važno kontinuirano razmišljati i o svojim najbližima i pored činjenice da svi razmišljamo o osiguranju svog novog ljubimca na četiri točka - ističe Dragan Marković, predsednik Izvršnog odbora Triglav osiguranja Beograd.

Foto: Promo foto

Posetiocima će na štandu Triglav osiguranja biti na raspolaganju stručnjaci iz svih oblasti životnih i neživotnih osiguranja i biće u prilici da na licu mesta zaključe polise za odabrane usluge.

Inače, VR ski skokovi organizovani su u saradnji sa "Zavarovalnicom Triglav", ponosnim sponzorom takmičenja u ski skokovima na Planici koja ove godine proslavlja 50 godina postojanja.

Triglav Osiguranje Beograd

Triglav osiguranje deo je Grupe Triglav, najveće osiguravajuće-finansijske grupacije u jugoistočnoj Evropi. Na srpskom tržištu prisutna je od 2006. godine. Nakon organizacione transformacije beleži značajnu ekspanziju u poslovanju sa konstantnim rastom tržišnog udela portfolija. Sa više od 600 zaposlenih i preko 30 prodajnih mesta u sopstvenoj mreži, Triglav osiguranje Beograd u mogućnosti je da tržištu Srbije pruži kompletnu ponudu neživotnog i životnog osiguranja, donoseći pri tome iskustvo sa razvijenih tržišta iz regiona. Zauzima 5. poziciju među osiguravajućim društvima na tržištu Srbije.

Triglav grupa

Triglav grupa svojim znanjem, iskustvima i finansijskom snagom već više od 118 godina opravdava poverenje svojih klijenata da će najbolje da se pobrine za njihovu bezbednost i budućnost. Ključni stubovi poslovanja su osiguranja i upravljanje imovinom. Najveća osiguravajuća i finansijska grupa u regionu Adria te jedna od vodećih u jugoistočnoj Evropi posluje u šest država i na sedam tržišta, na kojima zapošljava više od 5.000 ljudi. Triglav grupa zadržava čvrstu finansijsku stabilnost, visoku adekvatnost kapitala i profitabilnost poslovanja, što potvrđuju i visoke ocene boniteta »A«, od strane dve priznate bonitetne agencije. Glavne vrednosti Društva su stručnost, sigurnost, jednostavnost, odgovornost i savremenost, a misija je stvaranje bezbednije budućnosti. Svojom vizijom teži za dinamičnim razvijanjem novih načina poslovanja, koji su temelj odgovornog dugoročnog razvoja, kao i za profitabilnim i bezbednim poslovanjem.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading