NIS spremio novogodišnje paketiće za najmlađe: Zajedno možemo mnogo

Autor: Sponzorisani tekst

Vesti

22.12.2018

06:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bliže nam se novogodišnji i božićni praznici - vreme praznične čarolije koje je ujedno najlepši trenutak u godini za darivanje ljubavi i podrške onima kojima su potrebne.

RepublikaFoto: Promo foto
Zaposleni spremaju paketiće

Postoji mnogo načina na koje možemo pomoći ljudima oko sebe. Naše malo nekome može značiti mnogo. Ponekad je dovoljno i samo vratiti nekome osmeh na lice.

U skladu sa ovim, zaposleni NIS-a svake godine organizuju pakovanje novogodišnjih paketića za decu koja će praznike dočekati u zdravstvenim ustanovama ili u institucijama socijalnog staranja širom Srbije. Ove godine paketićima će se obradovati deca u opštoj bolnici "Studenica" u Kraljevu, Dečjem SOS selu u tom gradu, Kliničkom centru u Nišu, kao i mališani na Kosovu i Metohiji.

RepublikaFoto: Promo foto

Pored toga, NIS i zaposleni u ovoj kompaniji već godinama organizuju akcije podrške važnim zdravstvenim ustanovama širom Srbije, posebno onim u kojima se leče naši najmlađi sugrađani. Na ovaj način savremene aparate za rad i lečenje mališana dobile su Klinika "Tiršova" u Beogradu, Dečja bolnica u Novom Sadu, a pokrenuta je i akcija prikupljanja sredstava za  bolnicu u Kraljevu, kao i za Zdravstveni centar u Kosovskoj Mitrovici.

Pomažući drugima, pomažemo i sebi, jer nema veće sreće nego vratiti nekome osmeh na lice. Iz tog razloga humanitarne akcije su postale neizostavan deo poslovanja i praksa NIS-a na koju su zaposleni u toj kompaniji posebno ponosni.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading