Prodate Prva i O2 TV! Evo ko je novi vlasnik, a kada pogledate cifru zavrteće vam se u glavi!

Autor: b92.net

Vesti

04.12.2018

21:06

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kompanija Antena grupa postigla je dogovor sa preduzetnikom Srđanom Milovanovićem o preuzimanju 100 odsto osnivačkih prava Antena grupe u Srbiji i Crnoj Gori.

RepublikaFoto: youtube.com/maki Balkan
Televizija prodata za veliku sumu

Vrednost akvizicije iznosi 180 miliona evra. Postupak izdavanja dozvole od regulatornih tela je u toku. 

Krajem 2009. godine Antena grupa preuzela je Foks televiziju u Srbiji, a u septembru 2010. promenila je naziv u Prva srpska televizija.

- Želeli bismo da se zahvalimo sjajnom timu profesionalaca u Srbiji koji su omogućili da se ova medijska kuća razvije u lidera u regionu. Kombinacija fantastične lokalne ekspertize, primena jasne multimedijalne strateške platforme i otvorenost Vlade Srbije i Crne Gore za investitore, omogućila je veliki uspeh Antena grupe na najbrže rastućem tržištu. Iza nas je izuzetan period na koji smo svi veoma ponosni jer smo uspeli da kreiramo broj jedan televizijsku, digitalnu i radijsku platformu u Srbiji i Crnoj Gori. Zadovoljni smo što smo izabrali pravog vlasnika pod čijim će vođstvom kompanija nastaviti fazu progresivnog rasta i daljeg jačanja liderske pozicije na tržištu -  rekao je Teodor Kirijaku, vlasnik Antena grupe. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Maksim

05.12.2018 07:49

Kesiću i Ivanoviću, još radite????