(VIDEO) U BEOGRADU STRAVIČNA GRMLJAVINA I PLJUSAK! Upozorenje na padavine u OVIM DELOVIMA Srbije!

Autor: Republika

Vesti

29.07.2018

20:22

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U Beogradu se posle 22 sata prosula obilna kiša, kojoj je prethodila zastrašujuća grmljavina i sevanje munja! Nakon veoma sparnog dana, kiša može na prvi pogled da deluje kao dobro rashlađenje, međutim uoliko se ne zaustavi do kasno u noć, a nastavi da pada ovim intenzitetom može da izazove polave u gradu kojih je poslednjih dva meseca bilo puno.

RepublikaFoto: pixabay.com
Foto: Ilustracija

Kako stoji na sajtu Republičkog hidrometeorološkog zavoda, u naredna dva sata na području Šumadijskog, Pomoravskog i Podunavskog okruga očekuje se lokalna pojava kiše i pljuskova sa grmljavinom. U okolini Beograda (Borča, Ovča, Padinska Skela) na Voždovcu i Karaburmi lokalni pljuskovi sa grmljavinom.

Za sutra, pak, meteorolozi najavlju temperature i do 31. podeljka Celzijusove skale što znači da se može očekivati izuzetno težak dan jer će isparavanje biti veliko. 

I narednih dana očekuje se nestabilno vreme, sa čestim pljuskovima i grmljavinom, što znači da i avgust, bar njegova prva polovina ne obećava leto kakvo svi priželjkujemo.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading