(FOTO) DA VAM SRCE PREPUKNE: Da nije izgubila bitku od BOGINJA, mala Nađa bi danas slavila TREĆI ROĐENDAN!

Autor:

Vesti

08.05.2018

11:56

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mala Nađa Petrović, koja se više od tri meseca borila da preživi komplikaicje izazvane malim boginjama, da je sa nama, danas bi napunila tri godine.

Mala Nađa nije mogla da primi vakcinu, Ilustracija

- Na današnji dan pre 3 godine rodila se moja radost, moje sunce, moje sve na svetu. Na današnji dan rodila se moja Nađa, toliko si žurila da dođeš na ovaj svet da si se zamalo rodila u autu. Isto si tako požurila i da odeš, pa si me prerano ostavila mila moja... Mama će ti doneti tortu da duvamo svećice, ništa se neće promeniti. Ne brini, dobro moje - napisala je mama Dragana.

Mala Nađa nas je napustila 4. aprila ove godine, nakon skoro tri meseca borbe sa malim boginjama i komplikacijama koje su nastale.

Bila je na aparatima u Institutu za majku i dete, ležala je u komi, okružena mašinama koje su disale umesto nje.

Lekari su se borili svim snagama, ali posledice malih boginja nisu uspeli da saniraju. I mala Nađa je izgubila bitku.  Zbog autoimune bolesti Nađa nije ni mogla da primi MMR vakcinu, niti je smela da dobije boginje. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading