BRANILI IM LJUBAV! Tinejdžeri iz Novog Pazara pronađeni u Tutinu! Živi i zdravi!

Autor:

Vesti

08.04.2024

06:29

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Lepe vesti!

BRANILI IM LJUBAV! Tinejdžeri iz Novog Pazara pronađeni u Tutinu! Živi i zdravi!

Foto: ST/Vladimir Lukić, youtube.com/printscreen

Mladi Mikica Bošković (17) iz Novog Pazara i godinu dana mlađa devojka koja je sa njim pronađena, izazvali su veliku pažnju javnosti nakon što su nestali, pod sumnjivim okolnostima. Nakon osam dana intenzivne potrage, policija je konačno pronašla mladi par, živog i zdravog, u privatnom smeštaju u Tutinu. Njihov nestanak prijavljen je prošlog ponedeljka, nakon čega je usledila intenzivna potraga.


Majka Boškovića se u nedelju obratila medijima za pomoć, izražavajući zabrinutost zbog nestanka svog sina. Brzo su počele da se šire nezvanične priče o zaljubljenosti mladića i devojke, uz informaciju da su se njihove porodice protivile njihovoj vezi. Ova informacija je izazvala dodatnu pažnju javnosti i podstakla spekulacije o motivima njihovog nestanka.


Nakon što su pronađeni, tinejdžeri su odvedeni u stanicu policije u Novom Pazaru, a potom su se njihovi roditelji pojavili i odveli ih kući. Kako saznajemo od izvora bliskog istrazi, "oni su najverovatnije zajedno odlučili da pobegnu pošto su im njihovi branili ljubav". Ova informacija budi mnoga pitanja o odnosima u njihovim porodicama i motivima njihovog nestanka.


Nakon osam dana neizvesnosti i intenzivne potrage, mladi Mikica Bošković i devojka su pronađeni i vraćeni kući. Ova priča je izazvala značajnu pažnju javnosti zbog neobičnih okolnosti nestanka i spekulacija o motivima mladog para. Ostaje da vidimo kako će se dalje odvijati situacija i da li će javnost dobiti više informacija o ovom slučaju.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading