PA, NEĆEMO TAKO KOMŠIJA! Poruka zbog koje su eksplodirale društvene mreže! "DAJ OVO DA REŠIMO BRATSKI, INAČE..."!

Autor:

Vesti

01.04.2024

19:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Korisnici su davali različite savete, od toga da ignoriše komšiju do predloga da pozove policiju ukoliko se oseća nepravedno optuženim.

PA, NEĆEMO TAKO KOMŠIJA! Poruka zbog koje su eksplodirale društvene mreže! "DAJ OVO DA REŠIMO BRATSKI, INAČE..."!

Foto: pixabay.com

Jedan Srbin je nedavno doživeo neprijatnost kada je pronašao poruku na svom automobilu, gde ga optužuju da je oštetio susedno vozilo. Situacija je izazvala veliku pažnju na društvenim mrežama, gde su korisnici davali svoje savete i izražavali svoje mišljenje o celom događaju.


Nakon što je situacija postala viralna, korisnik Reddita je podelio svoje iskustvo i zatražio savet od zajednice. Postavio je pitanje da li će policija sprovesti istragu ili će samo uzeti izjavu komšije o šteti na vozilu. Ubrzo su usledili brojni komentari koji su išli od humornih do ozbiljnih saveta o tome kako postupiti u ovakvoj situaciji.

- Nedavno sam se parkirao blizu našeg stambenog objekta na javnom parkingu, a jutros me dočekala poruka na vetrobranskom staklu da sam prilikom parkiranja oštetio auto parkiran pored moga. Ni moj ni poredni auto nisu pomerani od tada, bar koliko ja znam, a rekao bih ni njegov. U poruci taj tip sugeriše da rešimo situaciju "kao braća" da ne bi morao da zove policiju. Zanima me, hoće li policija doći i sprovesti valjani uviđaj na našim vozilima tražeći dokaze oštećenja na mom autu ili će samo zapisati njegovu izjavu o tome šta se desilo i nastaviti dalje sa procesom osiguranja - pitao se korisnik Reddita.



Korisnici su davali različite savete, od toga da ignoriše komšiju do predloga da pozove policiju ukoliko se oseća nepravedno optuženim. Takođe, postojala je i zainteresovanost za detalje o oštećenju na vozilima, pri čemu je jedan korisnik podelio svoje iskustvo sa oštećenim retrovizorom.

Nakon što je autor objave otkrio da je oštećenje na njegovom vozilu sa leve strane, a na susednom sa desne strane, korisnici su izrazili sumnju u iskrenost komšije. Mnogi su zaključili da je situacija smešna, a neki su čak izrazili sumnju da je komšija možda sam sebe oštetio.


Dok su neki korisnici savetovali da se lepo objasni situacija komšiji, drugi su bili uvereni da treba odmah pozvati policiju i prijaviti optužbe. Različiti stavovi su se odnosili na to da li je komšija namerno optužio stanara ili je možda tek sada primetio oštećenje na svom vozilu.

Bonus video

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading