ZA LJUBITELJE BRZE I UDOBNE VOŽNJE! OVO JE TOP 7 NAJSKUPLJIH AUTOMOBILA NA SVETU: Najluksuzniji vredi gotovo 30 miliona evra!

Autor:

Vesti

24.03.2024

07:09

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ovi luksuzni automobili izlaze iz okvira standardnih sportskih modela, pružajući neverovatne brzine i ekskluzivnost koja ih čini nedostižnim za većinu ljudi.

ZA LJUBITELJE BRZE I UDOBNE VOŽNJE! OVO JE TOP 7 NAJSKUPLJIH AUTOMOBILA NA SVETU: Najluksuzniji vredi gotovo 30 miliona evra!

Foto: Shutterstock

Sanjate li o posedovanju najskupljih automobila na svetu? Možda vas interesuje saznati koje modele trenutno drže titulu najskupljih vozila na tržištu. Ovi luksuzni automobili izlaze iz okvira standardnih sportskih modela, pružajući neverovatne brzine i ekskluzivnost koja ih čini nedostižnim za većinu ljudi.

Aston Martin Valkyrie AMR Pro – 4 miliona evra

Aston Martin Valkyrie AMR Pro je izuzetno ekstremni automobil stvoren za trkačku stazu. Sa V12 motorom koji razvija više od 1000 KS i maksimalnom brzinom od 355 km/h, ovaj automobil predstavlja vrhunac inženjerskog umeća i performansi.

Pagani Huayra Roadster BC – 4,2 miliona evra

Pagani Huayra Roadster BC predstavlja ekskluzivnu verziju već brzog i luksuznog hiperautomobila. Sa poboljšanom karoserijom i snažnijim twin-turbo V12 motorom, ovaj automobil pruža neverovatnu snagu od 791 konjskih snaga.

Bugatti Bolide – 4,6 miliona evra

Bugatti Bolide je stvoren isključivo za trkačku stazu, sa W16 motorom koji razvija neverovatnih 1.825 KS. Sa svojim intenzivnim aero-isklesanim oblikom i maksimalnom brzinom koja ga svrstava među najbrže automobile na svetu, Bugatti Bolide predstavlja vrhunac trkačkog inženjeringa.

Bugatti Divo – 5,5 miliona evra

Bugatti Divo je sportski automobil usmeren na stazu, sa potpuno novom karoserijom od ugljeničnih vlakana koja smanjuje težinu i omogućava veću silu. Sa maksimalnom brzinom od 370 km/h, ovaj automobil pruža vrhunske performanse u krivinama i impresivne mogućnosti personalizacije.

Bugatti Centodieci – 10,3 miliona evra

Bugatti Centodieci, sa samo deset proizvedenih primeraka, predstavlja omaž legendarnom modelu EB110. Sa agresivnim dizajnom i quad-turbo V12 motorom od 550 konjskih snaga, ovaj automobil obeležava 110. godišnjicu marke Bugatti.

Bugatti La Voiture Noire – 13 miliona evra

Bugatti La Voiture Noire je pravi unikat i drugi najskuplji automobil na svetu. Inspirisan posebnim modelom Type 57 Atlantic iz 1940. godine, ovaj automobil predstavlja spoj luksuza i izuzetne performanse, sa quad-turbo 8,0-litrenim W16 motorom koji razvija nešto manje od 1500 KS.

Rolls-Royce Boat Tail – 28,5 miliona evra

Rolls-Royce Boat Tail je luksuzni model inspirisan ultra-luksuznim jahtama iz 1920-ih. Ovaj jedinstveni automobil, sa V12 motorom ispod karoserije, predstavlja vrhunac luksuza i elegancije, pružajući iskustvo koje se retko viđa na drumovima.

Ovi automobili ne predstavljaju samo vrhunac automobilske industrije, već i simbol luksuza i prestiža. Sa njihovim impresivnim performansama i ekskluzivnošću, oni ostaju nedostižni san za većinu ljubitelja automobila.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading