MALA DARJA OTOPILA SRCA CELE SRBIJE! Neodoljiv snimak devojčice u Hramu Sveog Save oduševio sve, a EVO ko je tome naučio! (VIDEO)

Autor:

Vesti

20.02.2024

13:33

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Prelep snimak je nastao u Hramu Svetog Save.

MALA DARJA OTOPILA SRCA CELE SRBIJE! Neodoljiv snimak devojčice u Hramu Sveog Save oduševio sve, a EVO ko je tome naučio! (VIDEO)

Foto: Instagram/serbian.orthodox

Dvogodišnja Darja Korać postala je prava senzacija na društvenim mrežama zahvaljujući videu snimljenom u Hramu Svetog Save.

Na snimku se vidi kako ova preslatka devojčica koja se krsti i izgovara: "U ime Oca i Sina i Svetoga Duha, Amin", a potom i ljubi ikonu Svetog Save.

Njena majka Iva otkrila je za Telegraf.rs ko je malu Darju ovo naučio.

- Baka ju je tome naučila, a Darja ima dve godine - rekla je mama za pomenuti portal.

Mala Darja je otopila i najtvrđa srca ovim snimkom, a na društvenim mrežama su se danima samo nizali pozitivni komentari 

Pozitivni komentari na društvenim mrežama ne prestaju da se nižu.

"Ja kao musliman mogu reći da je ovo preslatko"... "O duša preslatka"... "Duša pametna"... "Dete ljubavi"... "Sve pohvale za roditelje i naravno maloj bebi", samo su neki od komentara na ovaj snimak.

 

 

Inače, snimak male devojčice pojavio se na gotovo svim društvenim mrežama pre nekoliko dana i odmah je pobrao simpatije i naših, ali i vernika širom zemlje. Neretko su se javljali i vernici drugih veroispovesti koji su komentarisali da je upravo ovo pravi način vaspitanja dece.

Neka mu je dragi Bog uvek na pomoći. Svaka čast roditeljima, to što sad nauči, to se nikad neće zaboraviti - takođe piše.

Sve u svemu, i mi smo se "otopili" kada smo videli snimak, a vaše mišljenje možete nam napisati u komentarima.

BONUS VIDEO

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading