BEBA PALA SA 70 METARA I OSTALA NEPOVREĐENA! Kolevka se raspala u paramparčad - Sećate li se ovog čuda na Ostrogu koje je sve ostavilo u šoku!? (VIDEO)

Autor:

Vesti

08.02.2024

09:56

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

ogatstvo i lepota ovog manastira leže u činjenici da ga svetim smatraju sve tri veroispovesti - pravoslavna, rimokatolička i islamska.

BEBA PALA SA 70 METARA I OSTALA NEPOVREĐENA! Kolevka se raspala u paramparčad - Sećate li se ovog čuda na Ostrogu koje je sve ostavilo u šoku!? (VIDEO)

Foto: Wikipedia/

Manastir Ostrog je jedno od najposećenijih svetilišta pravoslavnog sveta, ali ne samo pravoslavnog. Vernici iz svih delova sveta dolaze da posete ovaj sveti prostor, a mnogi su svedočili čudima koja su se u njemu desila.

Tri veroispovesti

Bogatstvo i lepota ovog manastira leže u činjenici da ga svetim smatraju sve tri veroispovesti - pravoslavna, rimokatolička i islamska. One dele isto uverenje da su mošti Svetog Vasilija Ostroškog čudotvorne za sve verujuće i duhovne ljude.

Čudo na bedemu

Jedno od čuda koje je sve ostavilo u šoku i koje se i dan danas prepričava je kada je nesmotrena majka kolevku sa bebom ostavila na bedemu iznad manastira. Nemirna beba prevrnula je drvenu kolevku koja je pala sa visine od preko sedamdeset metara. Ali, iako se kolevka razbila u paramparčad, beba je čudom ostala živa i potpuno nepovređena.

 

 


Vernik koji je posetio manastir svake godine

Jedan od komentara na društvenim mrežama otkriva priču o verniku koji je svake godine dolazio na dan pada da poseti Iscelitelja Sv.Vasilija Ostroškog. Ta beba koja je pre par godina upokojila u osamdeset i nekoj godini ostavila je dubok trag u srcima vernika i postala deo bogate istorije manastira Ostrog.

Manastir Ostrog ostaje mesto vere, nade i čuda, privlačeći vernike i posetioce iz celog sveta koji dolaze da se dive njegovoj lepoti i osećaju blagodat svetosti koja ovo mesto čini posebnim.

 

 

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading