OVIM ĆETE DECU SPASITI MNOGIH NEVOLJA U ŽIVOTU! Gotovo nijedan roditelj u Srbiji ovo ne radi, a STARAC NIKOLAJ tvrdi da je ključno za zdravlje i sreću svakog deteta!

Autor:

Vesti

08.02.2024

17:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

On je snažno preporučivao da se ne dele s drugima brige oko dece, osim sa Bogorodicom i svecima.

OVIM ĆETE DECU SPASITI MNOGIH NEVOLJA U ŽIVOTU! Gotovo nijedan roditelj u Srbiji ovo ne radi, a STARAC NIKOLAJ tvrdi da je ključno za zdravlje i sreću svakog deteta!

Foto: Youtube

Starac Nikolaj je bio poznat po svojoj posebnoj toplini prema deci. Nikada nije propovedao o najboljem načinu odgoja dece, niti je zagovarao kazne.

On je snažno preporučivao da se ne dele s drugima brige oko dece, osim sa Bogorodicom i svecima. Verovao je da je molitva za decu izuzetno važna i da može imati dubok uticaj na njihov život.


Starac Nikolaj je isticao važnost čuvanja mnogih stvari u tajnosti, kako o svojoj deci, tako i o najmilijima. Verovao je da snažni ljudi vode tihe bitke, noseći tragove i ožiljke koje niko ne vidi, ali zadržavajući svoju dobrotu prema svetu. Naučeni su skrivati svoju bol kako ne bi opterećivali druge, ali uprkos tome, nastavljaju pružati podršku drugima.

Starac Nikolaj je verovao da su molitve za decu zaštita u opasnim trenucima i teškim situacijama života. Deca čije roditelje ne pokrivaju molitve suočavaju se s nevoljama koje su mogle biti izbegnute. Roditelji trebaju biti svesni važnosti molitve i blagoslova za svoju decu, prepuštajući ih Božijem planu s verom i zahvalnošću.

Starac Nikolaj je isticao moć roditeljske molitve da promeni živote dece, vodeći ih pravim putem i omogućavajući im da prihvate Božji plan s radošću. Verovao je da roditeljski blagoslov, poput molitve, predstavlja snažnu zaštitu i podršku za decu, bez obzira na to gde ih život odvede.

Ukazujući na važnost molitve za decu, Starac Nikolaj je ostavio dubok trag u duhovnom nasleđu, podsećajući roditelje da se povere Božijim rukama i da veruju u pozitivan uticaj molitve na živote svoje dece.

Bonus video

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading