BRAVO MAMA: Prazan prostor ispod stepeništa pretvorila u pravi RAJ za decu, ništa lepše niste videli (VIDEO)

Autor: Republika/M.Ognjenović

Lifestyle

14.01.2024

17:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mnogi stariji su pozavideli na ovom kutku.

BRAVO MAMA: Prazan prostor ispod stepeništa pretvorila u pravi RAJ za decu, ništa lepše niste videli (VIDEO)

Foto: TikTok/printscreen

Svi roditelji znaju da je deci potreban prostor za igranje jer na taj način razvijaju kreativnosti i stiču mnoga znanja kroz igru. 

Nekim roditeljima je teško da nauče dete ili decu da se sami igraju, iako bi im to dvostruko olakšalo posao jer bi imali vremena za sebe, da odrade sve što im treba. 

Ono što je veoma bitno jeste, da deci nije potreban ogroman prostor, možete pronaću mali kutak koji možete pretvoriti u pravo malo carstvo. 

Republika

Foto: TikTok/printscreen

Dve devojčice su bile presrećne nakon što su videle njihovu "prodavnicu" iz snova

Ova majka je oduševila mnoge

Ona je odlučila da iskoristi slobodan prostor ispod stepeništva i tu napravi igraonicu za njihove devojčice. Na kraju je ispala prava mala oaza za decu, da su im i mnogi stariji pozavideli. 

Naime, ovi kreativni roditelji su napravili prodavnicu sladoleda. Zidove su okrečili u roze, ubacili mini kuhinju i deo za "posluživanje mušterija". 

Najlepše u celom ovom videu jeste to što se vidi ogromna sreća na licu devojčica. One su bile uzbuđene i srećne, da su mnogi komentarisali da je ovo nešto najbolje što su ikada videli. 

Da su se mama i tata zaista mnogo potrudili da naprave divan i jedinstven prostor za svoje ćerkice govori to što su oni smislili i nazim prodavnice "Sissies Sprinkles".

Detalji su sve ostavili bez teksta. Na zidu se vide i roze kecelje i kapice, tu je i plastični roze sladoled koje će devojčice "prodavati" u njihovoj prodavnici. 

Devojčice su bile oduševljenje, a komentari ljudi su samo pozitivni!

- Oduševljena sam. Ovo može kasnije da bude kutak za čitanje - glasio je jedan komentar. 

- Moj san je da ovo ima  za sebe, a ne za svoju decu - nasmejala je sve jedna mama. 

- Svaka čast roditeljima na kreativnosti. Ovo je nešto najlepše što sam ikada videla jer ste im podarili predivnu uspomenu iz detinjstva - nizali su se samo pozitivni komentari. 

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading