SVE VREME POGREŠNO OTVARAMO KONZERVE: Kada budete čuli za ovaj TRIK olakšaćete sebi svakodnevnicu i vreme u KUHINJI

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sve vreme radimo pogrešno.

SVE VREME POGREŠNO OTVARAMO KONZERVE: Kada budete čuli za ovaj TRIK olakšaćete sebi svakodnevnicu i vreme u KUHINJI

Foto: Shutterstock

Svi otvaramo konzerve hrane na sličan način. Za to koristimo pomagala poput otvarača koji stavljamo na ivice, a onda vrtimo u krug.

Otvarač za konzerve je element u kuhinji koji nam je svima preko potreban. Omogućava nam da za čas spremimo obrok bez mnogo muke. Na taj način, hrana se bolje čuva i uvek je dostupna za korišćenje.

Obično kada otvaramo konzerve, hrana je rasuta svuda po radnoj površini jer poklopac upadne u sadržaj iste. Teško da je ovo rešenje idealno, stvara nered i deluje pomalo odvratno (niko ne voli da rukuje hladnom konzervom piletine sa kremom), ali postoji jednostavan savet za ovaj problem.

Foto: Shutterstock

Kako otvoriti konzervu sa hranom

Ideja dolazi sa TikToka i mnogi kažu da je genijalna. Kanal se zove "Problem rešen" i video je prikupio više od milion pregleda. U nedavnom video snimku, koji je prikupio neverovatnih 156.000 lajkova, kanal preporučuje korišćenje otvarača za konzerve sa strane, umesto tradicionalnog metoda probijanja vrha konzerve. Odsecanjem bočne strane lista dobijate veći poklopac koji neće pasti u hranu. Zatim možete koristiti poklopac da ispustite višak slane vode ili ulja ako otvarate konzervu tunjevine, na primer. Oni takođe preporučuju korišćenje otvarača za konzerve da napravite mali rez u konzervi, omogućavajući da se višak tečnosti isprazni pre nego što nastavite da otvarate konzervu.

Da li ste već isprobali ovaj trik?

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading