"NOVIM STANARIMA STE OSTAVILI SVOJE PRLJAVE GAĆE I STVARI ISPOD KREVETA" Bukti rat na mrežama: Vlasnica stana napala STANARKE, one žustro uzvratile: HOĆEŠ SAD DA...? (FOTO)

Autor: D.B.

Vesti

13.01.2024

09:58

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nastao haos na mrežama!

"NOVIM STANARIMA STE OSTAVILI SVOJE PRLJAVE GAĆE I STVARI ISPOD KREVETA" Bukti rat na mrežama: Vlasnica stana napala STANARKE, one žustro uzvratile: HOĆEŠ SAD DA...? (FOTO)

Foto: Shutterstock, pixabay.com

Stan, kupovina i iznajmljivanje stana

Beograđanka Jelena nedavno je javno optužila sestre T. i E. K., kojima je izdavala stan, za prevaru i demoliranje stana. Međutim, ubrzo se oglasila i jedna od optuženih sestara, pružajući svoju verziju događaja.

Jelena je na društvenim mrežama objavila upozorenje za potencijalne stanodavce, navodeći da su sestre T. i E. K. ostavile neplaćene račune i demolirane stanove iza sebe, te da su nakon toga promenile broj telefona. Takođe, priložila je fotografiju lične karte jedne od sestara kako bi podržala svoje tvrdnje.

S druge strane, optužena stanarka ističe da Jelena nije pomenula neke bitne detalje u svojoj objavi. Ona tvrdi da je stan koji joj je izdat bio prljav i nečišćen, te da su prethodni stanari ostavili svoje stvari, uključujući i dlake, na terasi i ispod kreveta. Takođe, naglašava da je uplaćen depozit od 600 evra koji bi trebalo da pokrije sve eventualne štete.

Foto: PRINTSCREEN FACEBOOK

 

 

Problemi sa računima i stanom

Jelena je istakla da je proveravala račune, ali da joj sestre nisu rekle istinu o njihovom statusu, čak tvrdeći da su neke račune fotošopirale. Ipak, priznaje da nije proveravala poslednja dva meseca. Dodaje da je šteta u stanu premašila 1.000 evra, ističući da je to daleko važnije od neplaćenih računa.

S druge strane, optužena sestra navodi da je Jelena povisila kiriju za 200 evra neposredno pre novog meseca, te da je ugovor mesecima odugovlačila pod izgovorom da štampač nije radio. Takođe, ističe da je Jelena ostavila nečiste prostorije i svoje stvari u stanu, što dodatno komplikuje situaciju.

Ova situacija između Jelene i sestara T. i E. K. pokazuje koliko je važno pažljivo proveriti sve detalje prilikom izdavanja stana. Optužbe i kontratoptužbe nagoveštavaju da postoji dublji problem između njih, te da je situacija daleko kompleksnija nego što se možda čini na prvi pogled. Ovo je dobar podsetnik kako je važno imati jasne ugovore i komunikaciju prilikom iznajmljivanja stana, kako bi se izbegle neprilike poput ove.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading