MAJKA HEROJA ''POTERE'' PREPONOSNA NA SINA KOJI JE SAV OSVOJENI NOVAC DAO BOLESNOM DETETU! Republika posetila dom u kom je odrastao VELJKO KOTLAJA! (FOTO)

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Znate kako, mi smo jedna pobožna porodica. Poštujemo Sveto pismo, znate kako se ono kaže… “Neka tvoja levica ne zna šta čini tvoja desnica”, te s toga ne bismo voleli da se o tome piše, kaže majka junaka Veljka Kotlaje.

MAJKA HEROJA ''POTERE'' PREPONOSNA NA SINA KOJI JE SAV OSVOJENI NOVAC DAO BOLESNOM DETETU! Republika posetila dom u kom je odrastao VELJKO KOTLAJA!  (FOTO)

Foto: RTS/printscreen

Veljko Kotlaja

Epizoda "Potere“ u ponedeljak uveče na RTS-u ostavila je gledaoce bez daha do samog kraja, jer je upravo završnica bila zanimljivija nego što je to na početku epizode izgledalo.

Naime, Veljko Kotlaja iz Priboja odbranio je višu ponuđenu sumu od 1,5 miliona dinara, pa donirao svoj deo osvojenog novca za lečenje malenog Nišlije Todora Stojanovića koji je trenutno u Turskoj.

Republika se danas uputila u Priboj kako bi našla ovog junaka, kome cela Srbija "skida kapu", ali na vratima stana u kojem je odrastao, dočekala nas je njegova majka.

Bila je veoma iznenađena, nije želela ni da se slika, ali je rekla da je šoku zbog interesovanja koji je izazvao potez njenog sina.

Republika

Foto: RTS/printscreen

Veljko Kotlaja

 

- Vi ste stvarno došli iz Beograda? Ja sam u šoku, ljudi! Hvala vam neizmerno. Nije Veljko tu, on je u Beogradu. Bio je sad skoro za slavu, ali je otišao. Verujte mi da ne znam šta bih vam rekla… U šoku sam jer ne mogu da verujem da to ljude toliko zanima, da je to tolika velika stvar… Baš čitam i ne verujem da se piše o mom Veljku - rekla nam je majka super heroja iz kviza “Potera”.

Naglasila je da je gest njenog sina nije iznenadio: 

- Znate kako, mi smo jedna pobožna porodica. Poštujemo Sveto pismo, znate kako se ono kaže… “Neka tvoja levica ne zna šta čini tvoja desnica”, te s toga ne bismo voleli da se o tome piše. Opet vam kažem, u šoku sam, ali naravno da sam ponosna na svog sina - smeje se ponosna Veljkova majka.

- Ja imam njega i starijeg mu brata, studiraju istoriju i Rudarsko-geološki fakultet. Ne znam da li znate, ali njihov otac, moj suprug, umro je pre tri godine od korone - rekla nam je na kraju ponosna majka.

A šta je rekla na gest Veljka Kotlaja majka teško obolelog dečaka pročitajte ovde.

Bonus video

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (5)

Loading
Funny

28.12.2023 13:31

Poteru nezanimlmjiv kviz RTS-a treba ukinuti jer je postala nezanimljiva.Iritiraju treagaci posebno Milorad Milinkovic covek u godinama koji cesto ne zna odgovore na pitanja na koje srednjoskolci bez prob.lema znaju odgovore.Nisu za pohvalu ni slagalica ,stigni me i ja volim Srbiju koji podsecaju na kvizove za osnovce.

Odgovori 9 46
Dragan Soc

01.01.2024 19:15

Da momak je svoj dijo dao u humanitarne svrhe. A DRŽAVA ako se ovo može tako nazvati??????

Odgovori 29 20
Milena Kragojevic

05.01.2024 18:57

Ako je baš velika svota novca sad vi skinite pa bi donirajte nekome ko je baš ugrožen. Bilo bi nehumano da zbog manjka novčanih sredstava neko dete ne ode na lečenje u zakazano vreme. Daće Dragi Bog da Todor pronađe svoj lek i nastavi zdrav život. Hvala Veljku na humanisti...čestitam majci koja je odgojila i vaspitala ga da ne "gleda levića šta daje desnica". Respekt vazda takvim ljudima.

Odgovori 44 9
Dragana

18.01.2024 23:53

Trebao bi da bude uzor i mladim i starim ljudima. Za našu državu da ne pričam

Odgovori 35 9