ONI ĆE U 2024. BITI MILJENICI SUDBINE: Ako ste rođeni u nekom od ova četiri horoskopska znaka, u narednoj godini sve će vam ići od ruke

Autor:

Lifestyle

29.12.2023

08:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pozitivni preokreti na polju posla, finansija, ljubavi i putovanja!

ONI ĆE U 2024. BITI MILJENICI SUDBINE: Ako ste rođeni u nekom od ova četiri horoskopska znaka, u narednoj godini sve će vam ići od ruke

Foto: pixabay.com

Nova kalendarska godina je za mnoge prilika za nove početke i postavljanje novih ciljeva. Kako najavljuju astrolozi, horoskop za 2024. godinu biće posebno naklonjen osobama rođenim u četiri znaka Zodijaka – Ovnovima, Blizancima, Strelčevima i Jarčevima. Njih će pratiti sreća na svakom koraku, a u onim oblastima gde ih čekaju izazovi rešiće ih lakše nego što su mogli da zamisle.

Ukoliko ste rođeni u nekom od tih horoskopskih znakova, u narednih godinu dana sve će vam ići od ruke, a čak i oni poduhvati koji su zaista zahtevni vama neće teško pasti. Zahvaljujući povoljnom rasporedu planeta, nećete morati da uložite mnogo vremena i energije da biste većinu svojih želja sproveli u delo.

Ovan

Nova 2024. godina za vas će biti godina velikih uspeha u poslu, na polju finansija i sticanja novih znanja. Pre potpunog pomračenja Sunca koje će se odigrati 8. aprila 2024. stavite na papir sve ono što planirate na poslovnom planu. Kad prođe ovo pomračenje, vreme je da započnete razgovore sa potencijalnim partnerima koji će vas podržati u širenju posla izvan okvira u kojima sada delujete. Ovo se posebno odnosi na Ovnove koji deluju u sektoru marketinga, medija i komunikacija.

Republika

Foto: shutterstock

Ovnove će pratiti velika sreća na poslovnom planu, posebno ako deluju u sektoru medija, komunikacija i marketinga

 

Sreća će vas pratiti i na ljubavnom planu. Mnogi Ovnovi će postati svesni da je osoba sa kojom su u vezi ili braku ona prava za njih, iako im se prethodnih meseci možda i nije tako činilo. Sada će se ponovo povezati sa njom i uživati u ljubavi.

Blizanci

Naporan rad i velika trpeljivost koju ste pokazali u prethodnom periodu u 2024. godini će vam se i te kako isplatiti. Nepogrešivo ćete znati na koga možete da se oslonite u poslu, kao i ko bi mogao da vam bude podrška u novim projektima. Što više budete sarađivali sa osobama koje žive u inostranstvu ili često putuju, to ćete imati više prilike za zaradu.

Republika

Foto: shutterstock

Blizanci će novu ljubav u početku kriti od članova porodice i prijatelja

 

Iako ste u ljubavnim odnosima često neuhvatljivi i znate da „sedite na dve stolice“, sredinom proleća pojaviće se osoba koja će smiriti vaše nemirno srce. Mnogi Blizanci će se krajem aprila ili u maju 2024. zaljubiti, ali će se truditi da tu ljubav u početku sakriju od bliskih prijatelja i članova porodice.

Strelac

Vi ste rođeni avanturista i u 2024. ćete se podsetiti koliko vam znače putovanja, upoznavanje novih ljudi i otvaranje novih vidika. Posle perioda mirnijeg života opet ćete se otisnuti u nepoznato, što će vam i te kako prijati. Mnogi Strelčevi će odlučiti da promene ne samo firmu u kojoj rade, već i posao kojim se bave. Planete će vas podržati u toj odvažnoj avanturi, pa će vam već od polovine januara sva vrata biti otvorena. Najbolji period za promenu posla ili pregovaranje o povišici na postojećem radnom mestu je posle 20. januara, a potom od sredine maja.

Republika

Foto: shutterstock

Strelčevi će moći da biraju da li će ući u vezu sa novom osobom ili će obnoviti staru ljubav

 

Na emotivnom planu Strelčevi će biti u dilemi da li da se vrate nekadašnjem partneru ili da započnu ljubavnu priču sa nekim koga su skoro upoznali. Kako god budu odlučili, pratiće ih sreća.

Jarac

Sve do kraja maja osobe rođene u ovom zemljanom znaku imaće podršku Jupitera. Ukoliko ste rođeni u znaku Jarca, od početka 2024. možete da menjate sve ono što vam ne odgovara u postojećim poslovnim, emotivnim, prijateljskim i familijarnim odnosima. Do kraja 2024. pratiće vas sreća na finansijskom planu, a ako želite da menjate posao uradite to do polovine maja. Ipak, vodite računa da u vreme pomračenja Sunca oko 8. aprila ništa ne potpisujete, jer postoji mogućnost da budete prevareni. Isti savet odnosi se i na drugo pomračenje Sunca koje će se odigrati početkom oktobra.

Republika

Foto: shutterstock

Jarčevi će se u 2024. godini zaljubiti na prvi pogled

 

Tokom januara i februara 2024. Mars će tranzitirati kroz vaš znak, pa ćete biti inspirisani da više putujete. Na nekom od tih putovanja mogli biste da upoznate osobu u koju ćete se zaljubiti na prvi pogled. Kako tako nešto vama nije svojstveno, nećete moći da prepoznate sebe, ali isto tako nećete ni hteti da se povučete. Za vas će 2024. godina biti godina ljubavi, uspeha i prosperiteta, pa ćete i turbulentne situacije zbog porodičnih dešavanja lakše uspeti da prebrodite.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading