DOKAZ DA LJUBAV NE POZNAJE GRANICE! Patricija je prešla 9.614 kilometara i napustila rodnu zemlju Zambiju kako bi se udala za ČAČANINA: Ovo je njihova priča!

Autor: D.B.

Vesti

23.12.2023

14:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ova priča je mnoge u Srbiji ostavila bez daha!

DOKAZ DA LJUBAV NE POZNAJE GRANICE! Patricija je prešla 9.614 kilometara i napustila rodnu zemlju Zambiju kako bi se udala za ČAČANINA: Ovo je njihova priča!

Foto: Shutterstock

Potpisivanje papira za razvod

Patricija Kaunda, 23-godišnjakinja iz Zambije, sklopila je građanski brak sa Srbinom u julu 2022. godine. Ovo neobično venčanje usledilo je nakon što je par imao svega drugi sastanak, a nedavno se Patricija krstila i prešla u pravoslavlje u Čačku.

Patricija je svoju ljubav pronašla preko interneta, na jednom sajtu za upoznavanje, gde je upoznala svog sadašnjeg supruga, IT stručnjaka iz Srbije. Iako su živeli na različitim kontinentima, održavali su vezu na daljinu punih tri godine pre nego što su se konačno sreli uživo.


Kada je odlučila da pređe 9.614 kilometara i napusti svoju rodnu Zambiju zarad ljubavi, Patricija se preselila u Srbiju u martu ove godine. Iako je priznala da joj nedostaju porodica i prijatelji, istakla je da se bolje živi u Srbiji nego u Zambiji, te da su plate i mogućnosti za posao veće.


Nakon dolaska u Srbiju, Patricija je prešla iz protestantske u pravoslavnu veru i krstila se u crkvi u Čačku. Ovo je bila značajna promena za nju, koja je istakla da ju je ljubav prema suprugu i interesovanje za pravoslavlje inspirisalo da prihvati novu veru.


Patricija je istakla da joj se dopada srpska muzika, posebno pesme Danice Crnogorčević i Zdravka Čolića, te da uči da igra srpska kola. Takođe je istakla da se trudi da nauči da priprema srpska jela poput punjenih paprika i sarme, iako joj ta jela predstavljaju izazov zbog svoje zahtevnosti.


Patricija je istakla da joj se Čačak dopada, te da je tu pronašla ljubazne komšije i prijateljsku atmosferu. Trenutno je domaćica, uči da kuva srpska jela i aktivna je na društvenim mrežama.

Uprkos svim izazovima koje je morala da savlada, Patricija ističe da je srećna što je pronašla ljubav svog života i što je započela novi život u Srbiji.

BONUS VIDEO: 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading