"SUTRA ĆU OVO DA ISPRIČAM VODOINSTALATERU"! Potez jednog majstora za grejanje oduševio Srbiju! SVI MU SKIDAJU KAPU!

Autor:

Vesti

16.12.2023

11:52

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kad je majstor završio posao, pitali su ga koliko košta, i on im je ispostavio račun od 2.000 dinara. Međutim, tada je on odlučio da ih sve iznenadi.

"SUTRA ĆU OVO DA ISPRIČAM VODOINSTALATERU"! Potez jednog majstora za grejanje oduševio Srbiju! SVI MU SKIDAJU KAPU!

Foto: Shutterstock

Jedan majstor postao je prava internet senzacija nakon što je otkrio svoj neobičan gest koji je izazvao lavinu pozitivnih reakcija na društvenoj mreži X, nekadašnjem Tviteru.

Naime, majstor je ispričao da je, na poziv jednog muškarca, otišao u jedan stan da popravi grejanje. Tamo je zatekao ženu i dve devojčice.

Kad je završio posao, pitali su ga koliko košta, i on im je ispostavio račun od 2.000 dinara. Međutim, tada je on odlučio da ih sve iznenadi.

Republika

Foto: Twitter/Printscreen

Majstor, tvit

 

- Skrene me danas neki tip, kaže ne radi mu grejanje. Odem sa njim, u stanu žena i dve devojčice. Popravim, kaže: "Koliko sam dužan?". Rekoh 2.000, ali da mi da novčanice od hiljadu dinara. Dam svakoj devojčici po hiljadu i to je to dobro delo za danas - napisao je on.


Nakon što je ovu priču objavio na mreži X, mnogi korisnici su se oglasili sa rečima podrške i divljenja. Jedna korisnica je čak najavila da će ispričati ovu inspirativnu priču vodoinstalateru koji dolazi sutradan, dok su drugi jednostavno iskazali svoje divljenje kroz reči poput "Svaka čast dobri čoveče. Na zdravlje i spasenje".

Ovaj gest je svakako vredan pažnje, pogotovo ako se uzme u obzir činjenica da se sve više ljudi oglašava da su žrtve prevare, kako pravih, tako i lažnih majstora.

Najnoviji primer za to je Miloš Milivojević iz Beograda, koji je nedavno bio žrtva prevaranta koji se predstavio kao majstor za popravke na krovu. Problemi sa prokišnjavanjem na terasi doveli su Milivojevića u situaciju da angažuje majstora, koga su mu, što je najgore, preporučili poznanici.

Međutim, Miloš je za samo pet minuta ostao bez 300 evra, a problem mu nije bio rešen. Zašto i na koji način je Miloš prevaren, pročitajte ovde.

Bonus video

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading