MI OVAJ PROIZVOD BACAMO U SMEĆE, A U NEMAČKOJ SE PRODAJE ZA DESET EVRA: Evo o čemu je reč!

Autor:

Vesti

03.12.2023

11:54

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Snimak prikazuje suve klipove kukuruza koji se prodaju u Nemačkoj po ceni od 9,99 evra, odnosno po ceni od 7,99 evra kada su na akciji.

MI OVAJ PROIZVOD BACAMO U SMEĆE, A U NEMAČKOJ SE PRODAJE ZA DESET EVRA: Evo o čemu je reč!

Foto: pixabay.com

Na društvenim mrežama se deli video koji je izazvao iznenađenje, posebno među ljudima sa naših prostora. Naime, snimak prikazuje suve klipove kukuruza koji se prodaju u Nemačkoj po ceni od 9,99 evra, odnosno po ceni od 7,99 evra kada su na akciji.

U pakovanju se nalazi 15 komada. Radi se o drvenkastoj sredini kukuruza koja ostaje nakon što se sa klipa uklone zrna, a koja se kod nas obično odbacuje ili koristi za paljenje vatre. Međutim, u Nemačkoj se ovaj očišćeni klip može kupiti u prodavnicama, a prema informacijama na ambalaži, prodaje se kao sredstvo za paljenje vatre, što je uobičajena praksa u toj zemlji.

Prema opisu proizvoda, ovi suvi klipovi se koriste kao odlično sredstvo za paljenje, obezbeđujući brzo i dugotrajno sagorevanje, preporučujući se za roštiljanje, pečenje ili čak kao zamena za kamin upaljač.

Video je izazvao lavinu komentara, a neki od njih ističu iznenađenje zbog visoke cene ovog proizvoda, dok drugi izražavaju šok i neodobravanje. Komentari ukazuju na različite reakcije ljudi na ovo neobično otkriće.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (2)

Loading
Miki

03.12.2023 12:11

U kod nas se ne baca već se koristi za loženje.

Kiki

03.12.2023 14:15

Nema vise jeftinog gasa, sve je dobro kao zamjena.