POSTOJI ZAVERA ĆUTANJA, SVI SE PLAŠE BAJDENOVIH! BIVŠI MAFIJAŠKI BOS O HANTERU: "Da nije sin predsednika, mogao bi da dobije 20 DOŽIVOTNIH ROBIJA, to što je uradio je IZDAJA"!

Autor:

Svet

03.12.2023

11:52

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bivši šef mafijaške porodice Gambino, poznat kao “Sammy the Bull”, tvrdi da bi Hannter Bajden mogao da dobije 20 doživotnih kazni za svoje navodne zločine da nije sin predsednika.

POSTOJI ZAVERA ĆUTANJA, SVI SE PLAŠE BAJDENOVIH! BIVŠI MAFIJAŠKI BOS O HANTERU: "Da nije sin predsednika, mogao bi da dobije 20 DOŽIVOTNIH ROBIJA, to što je uradio je IZDAJA"!

Foto: Tanjug/AP,Printskrin Instagram officialsammythebull

Salvatore ‘Sammy the Bull’ Gravano, bivši pod-bos mafijaške porodice Gambino, rekao je da su zločini Hantera Bajdena izdaja. Takođe je rekao da federalna vlada i mediji ne govore protiv porodice Bajden jer bi mogli da izgube posao.

Njegovi komentari su usledili pošto je istražitelj banke bio uznemiren “neobičnom” i “nepredvidivom” aktivnošću u finansijskim transakcijama Hantera Bidena sa kineskom kompanijom. Bivši gangster takođe je objasnio kako migranti izazivaju nerede u Njujorku umesto da šire ljubav i poštovanje.

Salvatore ‘Sammy the Bull’ Gravano, osuđeni bivši niži-bos bruklinske frakcije porodice Gambino, rekao je da su zločini Hantera Bajdena "izvan obične krađe, već da su izdaja".

Njegovi komentari su dati pošto je istražitelj banke bio uznemiren "neobičnom" i "nepredvidivom" aktivnošću u finansijskim transakcijama Hantera sa kineskom kompanijom u 2018.

Gangster, o čijem životu su snimljene dve nove Netfliks dokumentarne serije, takođe je rekao da zna mnogo ljudi u medijima i federalnoj vladi koji ne govore protiv porodice Bajden iz straha da će izgubiti posao. Kao veteran, rekao je da mu je žao onih koji su služili u vojsci i vratili se da vide kako vlada navodno radi na ovaj način.

Nakon nekog vremena, mafijaš je prešao sa svoje kritike porodice Biden i počeo da objašnjava kako migranti izazivaju nerede u zemlji, posebno u Njujorku, umesto da šire ljubav i poštovanje.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading