DOMAĆINSKI OGLAS ZA POSAO! Dnevnica 50 evra, može da se jede i pije koliko se hoće - ali postoji jedna ZAČKOLJICA, emotivne prirode! (FOTO)

Autor:

Vesti

15.11.2023

11:09

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U objavi se navodi da bi odabrana devojka trebalo da bude prisutna od 14 do 22 časa, da jede i pije koliko god želi, s obzirom na to da se radi o mrsnoj slavi.

DOMAĆINSKI OGLAS ZA POSAO! Dnevnica 50 evra, može da se jede i pije koliko se hoće - ali postoji jedna ZAČKOLJICA, emotivne prirode! (FOTO)

Foto: Shutterstock

Poznata društvena mreža Fejsbuk ponovo je bila u centru pažnje zbog jedne urnebesne ponude koja je objavljena u jednoj grupi. Naime, jedan od korisnika je tražio žensku osobu od 18 do 29 godina da mu glumi devojku na slavi koja će se održati 21.11.2024. godine.

U objavi se navodi da bi odabrana devojka trebalo da bude prisutna od 14 do 22 časa, da jede i pije koliko god želi, s obzirom da se radi o mrsnoj slavi. Takođe, ukoliko dobro odglumi devojku, dobila bi nagradu od 50 evra, kao i hranu i piće po izboru. Tu se ne završava lista zahteva, jer bi devojka morala da poljubi vlasnika objave "kako bi digao pritisak njegovim rodacima i gostima".

Foto: Printscreen

 

- Potrebna ženska osoba od 18 do 29 godina da glumi devojku (meni) na slavi kako bih je prestavio kao devojku. Ona bi morala da boravi od 14 do 22 h nek jede i nek pije koliko hoće (Mrsna je slava) Naravno, ako dobro odglumi đevojku dobija 50 evrića, pečenje, vino, sok po izboru. Obavezan poljubac kako bih rođacima i gostima digao pritisak • Devojka mora biti lepa može plava ili crna :) Bitno je da se ne opjani do 22h pa kad odu gosti neka pije koliko moze. Do 20.11 kandidatkinje nek se jave u inbox jer je slava 21.11.2024. NAJLEPŠA ĆE BITI ODABRANA - glasio je urnebesan oglas. 


Jedan od najzanimljivijih detalja u ovoj objavi jeste da je devojka obavezna da bude lepa, bez obzira na boju kose. Ali još jedan uslov je da se do 22 časa ne opije, kako bi mogla da pije koliko god želi kada gosti odu.

Kandidatkinjama je dat rok do 21.11.2024. da se jave, a ostaje misterija zbog čega je oglašivač sebi dao toliko vremena "fore" da pronađe devojku koja odgovara njegovim zahtevima.


Ova ponuda je izazvala brojne komentare i reakcije korisnika Fejsbuka, a neki su čak istakli da je ovo najbizarniji oglas koji su ikada videli. Osim toga, mnogi su se pitali da li je ovo samo šala ili je neko zaista ozbiljno tražio devojku da glumi na njegovoj slavi.

BONUS VIDEO 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading