INFLUENSERKA ISTETOVIRALA ŠESTOMESEČNU BEBU! Šetala sina pa joj pala nesvakidašnja ideja na pamet - hoće li iko reagovati?! (VIDEO)

Autor:

Vesti

15.11.2023

08:52

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Na snimku se vidi kako je par bio u šetnji sa bebom kada su slučajno naišli na studio za tetoviranje.

INFLUENSERKA ISTETOVIRALA ŠESTOMESEČNU BEBU! Šetala sina pa joj pala nesvakidašnja ideja na pamet - hoće li iko reagovati?! (VIDEO)

Foto: tiktok/printscreen/stetsyboiii

Džejda Haris, popularna influenserka na društvenoj mreži TikTok, nedavno je izazvala kontroverzu kada je objavila video na kome se vidi njen suprug kako tetovira njihovog šestomesečnog sina.

Podelivši ovaj trenutak sa svojim pratiocima, Džejda je izazvala brojne reakcije i komentare. Dok su neki odobravali ovaj čin, drugi su ga osuđivali kao skandalozan i neprimeren.

Na snimku se vidi kako je par bio u šetnji sa bebom kada su slučajno naišli na studio za tetoviranje. Odlučivši da tetovira svog sina, Džejdin suprug je pristupio tetovaži uz podršku svoje supruge.

 

 


Video na kome se vidi tetoviranje bebe izazvao je veliku pažnju, te je dospeo do čak 13 miliona pregleda. Mnogi su se zapitali da li je u pitanju trajna tetovaža ili privremena, ali Džejda nije želela da otkriva detalje.

Kasnije, u drugom videu, Džejda je objasnila da je u pitanju periva boja koja se lako skida i da je tetovaža nestala već iste noći. Ipak, ovo nije umirilo brojne kritičare koji su smatrali da je ovaj čin neodgovoran i da bebina koža nije mesto za tetoviranje.

Iako je ovo izolovan slučaj, mnogi roditelji se pitaju da li je tetoviranje dece uopšte prihvatljivo i da li su deca dovoljno zrela da donesu takvu odluku. Ova situacija je skrenula pažnju na pitanje roditeljske odgovornosti i granice koje treba postaviti kada je u pitanju izlaganje dece kontroverznim postupcima.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading