STAVITI GA U RUDNIK, DA NE UGLEDA SVETLOST DANA! Srbi dobili izliv besa zbog MONSTRUMA koji je maltretirao bebu: Evo KAKVU kaznu može da dobije!

Autor:

Vesti

10.11.2023

14:28

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Čovek je tukao sedmomesečnu bebu i naneo joj vrlo teške povrede.

STAVITI GA U RUDNIK, DA NE UGLEDA SVETLOST DANA! Srbi dobili izliv besa zbog MONSTRUMA koji je maltretirao bebu: Evo KAKVU kaznu može da dobije!

Foto: shutterstock

Nakon stravičnog slučaja nasilja u kojem je očuh maltretirao sedmomesečnu bebu svoje devojke, nanevši detetu teške telesne povrede, ogroman je broj građana Srbije koji su zbog toga osetili gnev. Narod na društvenim mrežama čak poziva na linčovanje nasilnika, ali zakoni kažu drugačije.

- Čovek je tukao sedmomesečnu bebu i naneo joj vrlo teške povrede. Šta je adekvatna kazna za tako nešto?! - bilo je pitanje koje je izazvalo mnoštvo komentara i bes u ljudima. Njihovi komentari pokazuju želju da se nasilnik kazni, ali ne po sadašnjim, kako smatraju - blagim - zakonima, već po pravilima Dušanovog, vikinškog i drugih strožijih zakonika, gde bi patio koliko i dete koje je zlostavljao, prenosi Alo.

- To nije čovek, već dvadesetogodišnji balavi monstrum! Srce bih mu iščupala bez da trepnem! - napisala je jedna korisnica. 

- Robija i trajno lišavanje roditeljskih prava! - bila je blaža druga. 

- Doživotni prisilni rad u rudniku, da ne vidi svetlost dana. Sve što zaradi prebacivati na račun bebe - bio je pomirljiv, a opet strog jedan korisnik. 

 - Ne postoji adekvatna kazna za takvo nedelo, ali kazna i ne treba da bude adekvatna, već najteža moguća, jer beba ne može da bude ni odgovorna, niti se može koristiti bilo šta kao olakšavajuća okolnost. Jednostavno, za nasilje nad bebom najstroža kazna - glasio je još jedan komentar. 

- Treba ga svakodnevno tući dokle god je živ.

- Smrtna kazna mora da se vrati, jer to je MONSTRUM, kao i majka koja je takvog primila u kuću. 

Niz komentara je dugačak, mnogi pozivaju na nasilje nad počiniocem ovako gnusnog zločina, a ono što je realno i zakonom propisano rešenje je, naravno, drugačije. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

 

 

Komentari (0)

Loading