"IZVINITE, DA LI JE PORODILIŠTE PET FRENDLI?!" Pitanje na Fejsbuku šokiralo ljude, ne veruju šta čitaju: Vi ste zaista izgubili kompas... (FOTO)

Autor:

Vesti

12.11.2023

07:04

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jedna Maja zapalila je društvene mreže pitanjem na Fejsbuku.

"IZVINITE, DA LI JE PORODILIŠTE PET FRENDLI?!" Pitanje na Fejsbuku šokiralo ljude, ne veruju šta čitaju: Vi ste zaista izgubili kompas... (FOTO)

Foto: shutterstock

Trudnicu napali psi

- Zna li neko da li je porodilište u Višegradskoj pet frendli - glasilo je pitanje jedne mame koje je juče izazvalo lavinu komentara i vrlo brzo postalo viralno.

Navodno, informacija joj je bila potrebna zbog psa koga bi povela, jer, kako kaže, "patio bi bez nje".

Očekivano, mnogo ljudi je ovakvo pitanje iznerviralo, smatrajući da životinjama nije mesto u zdravstvenim ustanovama gde se leče ljudi.

Republika

Foto: printscreen/facebook

Objava na Fejsbuku

- Ja stvarno ne znam kuda ide ovaj svet. Polako ćemo se vratiti u štalu da živimo. Ono, i Isus je rođen u štali, sigurno je pet frendli - komentarisala je jedna žena i dodala da je dugo vlasnik pudle i da joj ovako nešto nikada nije palo na pamet.

- Kako vas nije sramota da postavite ovakvo pitanje, sve i da je šala?!  Kadrova nema, a vi biste i da vam čuvaju kučiće?! Užas - bio je komentar jedne Jasne koja je dodala:

- Vi ste zaista izgubili kompas! -

Sve je, ipak, šala?!

Ova objava pojavila se u Fejsbuk grupi "Biseri lekara i pacijenata, medicinski humor", satiričnoj grupi u kojoj se vrlo često nađu kontroverzna i šaljiva pitanja, a koja su utemeljena u ranijem medicinskom iskustvu. 

Upravo je i ovo pitanje bilo šaljivog karaktera, ali nisu ga baš svi tako shvatili. Oni koji jesu zabavljali su se zamišljajući ovakvu scenu u porodilištu.

- Psi laju, žene se porađaju, a bebe plaču, baš bi bilo zanimljivo - glasi jedan komentar.

Drugi su, pak, predložili da pas navuče kaljače i masku, ali i napomenuli da je sigurno dozboljeno u slučaju da je pas trudan.

BONUS VIDEO:

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading