USPELI SMO SVETE! PRUŽILI STE OGROMNU LJUBAV VIKTORU I NAMA: Porodica Putica podelila snimak zahvalnosti - iskreno smo SREĆNI, neizmerno HVALA (VIDEO)

Autor:

Vesti

26.11.2023

16:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Juče je stigla vest da je sakupljen novac za lečenje malenog Viktora Putice u inostranstvu.

USPELI SMO SVETE! PRUŽILI STE OGROMNU LJUBAV VIKTORU I NAMA: Porodica Putica podelila snimak zahvalnosti - iskreno smo SREĆNI, neizmerno HVALA (VIDEO)

Foto: instagram/printscreen/viktor_putica

Mileni Putici, majci malog Viktora, dečaka leptira, koji je svojom bolešću trgnuo mnoge i možemo slobodno reći, podigao Srbiju na noge, juče ujutru su stigle najlepše vesti - prikupljen je novac za njegovu terapiju!

Nakon saznanja pristizale su mnoge poruke podrške kao što je to bio slučaj i tokom prikupljanja sredstava za Viktotovo lečenje, a porodica Putica je sada osetila potrebu da se svima zahvali. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Viktor✨ (@viktor_putica)

 

Uspeli smo svete!

"Neizmerno hvala na svakoj poruci, uplati, hvala za svaku licitaciju, svaki doprinos je bio ogroman I vredan promena. Pružili ste ogromnu ljubav Viktoru i nama!

Iskreno sam srećna, ne samo zbog prikupljenog novca već I zbog saznanja kakav je svet koji okružuje Viktora I uz koji će on da raste u jednog plemenitog I velikog čoveka, dobrog srca.

Molim Vas da sve ubuduće licitacije preusmerite na svu ostalu decu kojima je pomoć takođe neophodna! Mi ćemo nastaviti redovno da se javljamo sa sve lepšim vestima a ujedno ćemo nastojati da Vas upoznamo I sa drugom decom koja boluje od EB-a kojima smo potrebni.

Radujemo se da je država prepoznala problem sa kojima se svaki dan suočavamo I duboko verujemo da ćemo uskoro moći da se vratimo I nastavimo terapiju u našoj voljenoj zemlji.

Od srca hvala, Vaš Viktor sa porodicom!"

Mali Viktor Putica je jedan od trideset devet slučaja bulozne epidermolize u Srbiji, retke i nažalost, neizlečive bolesti.

Lek za ovu bolest, kao i mnoge druge, još uvek nije pronađen, ali terapija postoji.

Neretko kažemo da život nema cenu, ali su terapije preskupe, a lečenje je u inostranstvu, pa pored toga tu su i pregledi, kao i dodatni troškovi oko puta.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading