ŽITELJI NIŠA U STRAHU! U gluvo doba noći deca ih prepadaju NOVIM TIKTOK IZAZOVOM: "Bilo ih je desetak sa crnim kapuljačama!"

Autor:

Vesti

15.10.2023

11:42

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U Nišu se trenutno širi novi izazov na TikToku, koji podrazumeva da deca šutiraju vrata i preplaše ljude usred noći. Policija je najavila pojačane patrole oko stambenih zgrada u Nišu, posebno nakon što su građani prijavili da su bili mete tinejdžera koji snimaju ovakav sadržaj za društvene mreže.

ŽITELJI NIŠA U STRAHU! U gluvo doba noći deca ih prepadaju NOVIM TIKTOK IZAZOVOM: "Bilo ih je desetak sa crnim kapuljačama!"

Foto: Shutterstock

Niške tinejdžere nisu zaobišli nepromišljeni izazovi sa društvenih mreža, a poslednji u nizu je "šutiranje ulaznih vrata", popularan na TikToku.

Jedna žiteljka Niša je primetila tragove cipela na vratima svog stana tokom nekoliko dana i čak čula zvuke lupanja. Poslednji put se i suočila sa desetak mladića u crnim kapuljačama ispred svog stana. Policija je ovim povodom najavila pojačane kontrole.

Direktorka osnovne škole u Nišu izražava zabrinutost zbog toga kako su društvene mreže i mobilni telefoni postali sredstva "zloupotrebe" umesto potrebe.

Republika

Foto: shutterstock

Deca i TikTok

Ona stanuje u prizemlju što je, čini se, vrlo primamljivo za ovu grupu dece, pa vrlo često čuje udarace u večernjim satima, ali je često bila suviše spora da uhvati počinioce.

Međutim, prilikom poslednjeg pokušaja da snime ovaj TikTok izazov, preduhitrila ih je, kada je čula glasove u hodniku zgrade, te pomislila da su možda vratili.

Sinoć sam čula glasove i odmah krenula ka ulaznim vratima, kada sam ih otvorila videla sam desetak deteta uzrasta do 15 godina sa crnim kapuljačama. Uplašila sam se kada sam ih videla, a njih zbunila pa su počeli da beže, a neki od njih su se i sapleli i pali - priča ona.

Republika

Foto: pixabay.com

TikTok

Kako bi istražili o čemu se radi, njen suprug se brzo vratio kući sa posla i otišao u obližnje školsko dvorište kako bi pokušao da sazna o čemu se radi. U razgovoru sa decom koju je tamo zatekao saznao je da su upoznati sa ovim trendom da tinejdžeri snimaju video dok udaraju nogom vrata od stanova.

Kada smo saznali da je u pitanju izazov u kome potencijalno mogu da razvale ulazna vrata, pozvali smo policiju, a oni su nam rekli da su im da su im zbog njihovih godina ruke vezane - kaže ova Nišlijka.

Iz niške policije poručuju da će češće patrolirati oko zgrada Nišlija koji prijave da su bili na meti tinejdžera koji snimaju takvu vrstu sadržaja za društvene mreže, javljaju Južne vesti.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading