POGLEDAJ KAKO SMO SE PROVELI NA PRVOJ BEOGRADSKOJ ŽURCI BEZ CIGARETA

Autor:

Vesti

29.09.2023

15:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Predstavljen novi bezdimni uređaj IQOS ILUMA

POGLEDAJ KAKO SMO SE PROVELI NA PRVOJ BEOGRADSKOJ ŽURCI BEZ CIGARETA

Foto: LCF Produkcija

Velikom žurkom u hangarima Luke Beograd, domaćoj javnosti predstavljen je novi bezdimni uređaj IQOS ILUMA, koji su korisnici u Srbiji sa nestrpljenjem očekivali. U pitanju je najinovativniji proizvod koji ne sagoreva, već zagreva duvan i namenjen je isključivo punoletnim pušačima, koji nisu spremni da se odreknu uživanja u duvanu. Na eventu je bila dozvoljena samo upotreba bezdimnih alternativa, odnosno nije bilo dozvoljeno korišćenje tradicionalnih cigareta.

Uz nastupe Bajage i Instruktora, Fantom-a i Deaf in mini, brojne zvanice, predstavnici poslovnog sveta i medija, prvi su imali priliku da vide i probaju ovaj inovativni proizvod, zbog kojeg su ljubitelji IQOS-a, do sada, morali da idu u inostranstvo.

Foto: LCF Produkcija

Nastup na događaju

IQOS ILUMA predstavlja najbolji proizvod kompanije Philip Morris, do sada, jer koristi najnoviju i najinovativniju tehnologiju zagrevanja duvana, ali i odgovara na sve zahteve i potrebe punoletnih pušača. U pitanju je  SMARTCORE INDUCTION SYSTEMTM – tehnologija zagrevanja duvana, bez oštrice i potrebe za čišćenjem. Inovativna tehnologija zagrevanja u ovim uređajima, zagreva duvan unutar novih tipova patrona sa duvanom koji se proizvode u Italiji, u fabrici Philip Morris Manufacturing & Technology, u Bolonji. Nova Autostart funkcija automatski počinje da zagreva patronu kada se stavi u držač uređaja. Novi uređaj nema oštricu i omogućava čistiji način zagrevanja duvana. Osim toga, nema sagorevanja, nema pepela, nema duvanskog dima ili  neprijatnog mirisa koji bi mogao da smeta ne samo korisnicima nego i okolini. Istraživanje tržišta koje je PMI sproveo pokazuje da IQOS ILUMA pruža poboljšano iskustvo u poređenju sa prethodnim generacijama IQOS uređaja.

Foto: LCF Produkcija

Nastup na događaju ljudi čekaju u redu

Samo dva dana nakon lansiranja na svečanom događaju, IQOS korisnici će moći da izaberu i kupe jedan od tri IQOS ILUMA uređaja, zasnovana na istoj tehnologiji zagrevanja, a ne sagorevanja duvana, čime se nivo toksičnih materija u proseku smanjuje i do 95 procenata, u poređenju sa tradicionalnim cigaretama. Iako sadrži nikotin koji izaziva zavisnost i nosi određene rizike, predstavlja bolju opciju, jednostavniji i tehnološki pouzdaniji proizvod za punoletne koji bi inače nastavili da puše.

Foto: LCF Produkcija

Događaj povodom promocije

„Stalnim unapređivanjem portfolia proizvoda koji zagrevaju, a ne sagorevaju duvan, kompanija potvrđuje svoju posvećenost misiji - Budućnost bez duvanskog dima i nastavlja da predvodi transformaciju duvanske industrije ka smanjenju štetnosti. Broj pušača, u mnogim zemljama koje intenzivno sprovode ovu strategiju smanjenja štetnosti, znatno se umanjio, uz upotrebu alternativnih bezdimnih proizvoda, poput uređaja koji zagrevaju. Kompanija Philip Morris, kao svetski lider u proizvodima ove vrste, nastavlja da doprinosi ovim pozitivnim promenama, kako u svetu, tako i na tržištu Srbije. U skladu sa tim, kompanija je nedavno najavila novu investiciju od 100 milona dolara u inovaciju fabrike u Nišu, u cilju pokretanja prve proizvodne linije bezdimnih duvanskih proizvoda u Srbiji“, istakao je prvi čovek ove kompanije u Srbiji Aleksandar Jakovljević.

Foto: LCF Produkcija

IQOS ILUMA predstavlja najbolji proizvod kompanije Philip Morris

Na globalnom tržištu, PMI proizvodi bez dima se prodaju na više od 80 tržišta, a kompanija procenjuje da je više od 19,4 miliona punoletnih osoba, širom sveta, već prešlo na IQOS i prestalo da puši. Cilj kompanije je da do 2025. godine, najmanje 40 miliona pušača, koji bi inače nastavili da puše, pređe na proizvode bez duvanskog dima.

Foto: LCF Produkcija

Koncert

Novi IQOS ILUMA uređaji su dostupni na IQOS prodajnim mestima, već od 30. septembra 2023. godine.

Foto: LCF Produkcija

Nastup

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading