GROZNO! Beograđani kupili krevet preko Instagrama pa od smrada jedva na njemu spavali! Kad su skinuli mebl, imali su šta i da vide! (FOTO)

Autor:

Vesti

21.09.2023

21:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jedna Beograđanka naručila je preko Instagrama bračni krevet jednog domaćeg proizvođača, ali ispalo je na kraju da je bacila 50.000 dinara koliko je on i koštao.

GROZNO! Beograđani kupili krevet preko Instagrama pa od smrada jedva na njemu spavali! Kad su skinuli mebl, imali su šta i da vide! (FOTO)

Foto: Facebook

 

Naime, kako je objasnila u Fejsbuk grupi "Crna lista prevaranata" krevet je toliko smrdeo da su suprug i ona odlučili da skinu štof kako bi ustanovili odakle neprijatni miris dolazi.

Kad su to i uradili, imali su šta i da vide.

Kako je navela, krevet je bio napunjen krpama, a daske su mu bile totalno raspale.

Ona je to dokumetovala i slikom koju je objavila na ovoj Fejsbuk grupi, kao i na svom nalogu.

Republika

Foto: Facebook

Krevet koji je Beograđanka kupila

 

Ona je objavila i prepisku sa Instagram profila preko koga je krevet i naručila.

- Poštovanje, francuski ležaj "Luks" u dimenziji dušeka 160x210=420 evra. Rok isporuke je četiri nedelje. Dostava i montaža se doplaćuju u zavisnosti odakle ste - odgovorio je prodavac, a Beograđanka je rekla da je sa Voždovca gde joj je rečeno da će u tom slučaju dostava i montaža koštati 6.000 dinara.

Ljudi koji su ovo videli bili su frapirani, a mnogi su je savetovali i da tuži proizvođača.

Republika

Foto: Facebook

Krevet koji je Beograđanka kupila

 

- Suprug mi se bavi tapaciranjem nameštaja i svačega smo se nagledali, toliko krša da od pojedinih proizvođača ni ne uzimamo nameštaj u rad. Prave nameštaj od djubreta i kartona - bio je jedan od komentara.

Više slika i prepisku sa prodavcem možete pogledati ovde.

Bonus video:

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading