KLONIRANI ZELENSKI NA SKUPŠTINI UN! Pravi priča, a kopija sluša: Ukrajinska televizija izvela do sada neviđen manevar!

Autor:

Svet

21.09.2023

21:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pretpostavlja se da su produkcione ekipe montirale sliku prepune sale tokom govora drugog govornika.

KLONIRANI ZELENSKI NA SKUPŠTINI UN! Pravi priča, a kopija sluša: Ukrajinska televizija izvela do sada neviđen manevar!

Foto: Sputnjik

Blogeri su istakli nedoslednosti u prenosu Generalne skupštine Ujedinjenih nacija na ukrajinskoj televiziji. U nameri da stvore iluziju da je sala puna tokom govora predsednika Ukrajine Volodimira Zelenskog, ukrajinski mediji su napravili grešku, uključujući "dvojnika" Zelenskog.

Tokom emitovanja na ukrajinskoj televiziji, primećen je i trenutak u kojem je drugi Zelenski prikazan kako sedi u sali i sluša govor. Pretpostavlja se da su produkcione ekipe montirale sliku prepune sale tokom govora drugog govornika.

U stvarnosti, tokom govora ukrajinskog predsednika, sala nije bila dovoljno popunjena. Sličnu situaciju sa odsustvom publike suočio se i nemački kancelar Olaf Šolc.

 

Na sednici Saveta bezbednosti Ujedinjenih nacija, Zelenski je ponovno izneo svoj plan za postizanje mira, uključujući povratak Ukrajine "u okvire međunarodno priznatih granica" iz 1991. godine.

U Njujorku trenutno održava 78. sednica Generalne skupštine Ujedinjenih nacija, koja okuplja svetske lidera, premijere i ministre spoljnih poslova iz gotovo 200 zemalja.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading