BIZARNI ZAHTEVI SRPSKIH TURISTA NASMEJAĆE VAS DO SUZA: Nji fi signal, drva za roštilj i VAPAJI MUŽEVA: "Biću ustreljen ako nemamo pogled na more"

Autor:

Vesti

02.08.2023

13:06

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sudeći po iskustvu, naših turističkih radnika, muškarcima iz Srbije je najbitnije da su zadovoljne - žene!

BIZARNI ZAHTEVI SRPSKIH TURISTA NASMEJAĆE VAS DO SUZA: Nji fi signal, drva za roštilj i VAPAJI MUŽEVA: "Biću ustreljen ako nemamo pogled na more"

Foto: pixabay.com

Kada planiramo letovanje svi se vodimo različitim kriterijumima u želji da nam godišnji odmor prođe što lepše. Nekima je bitan sam smeštaj, nekome okolina, provod, rekviziti, pogled... Kakve zahteve imaju srpski turisti objavila je vlasnica jedne turističke agencije. Sudeći po njenom iskustvu, muškarcima iz Srbije je najbitnije da su zadovoljne - žene!

- Biću ustreljen od strane supruge ako (smeštaj) nema pogled more - objavila je turistička radnica Ana Nikolić vapaj jednog muža kojem je tražila smeštaj.

Drugi turista se, u anonimnoj prepisci objavljenoj na Fejsbuk stranici Live from Greece, zahvalio od srca na pronalaženju idealnog smeštaja i objasnio razlog.

- Žena bi me ubila da joj upropastim ovaj plan za odmor. Vaš sam dužnik - poručio je ovaj muž.

Još jedan zahtev bio je upućen od verenika, koji je objasnio zašto mora pošto-poto da dobije pogled na more.

- Vodim moju buduću suprugu kojoj želim da priuštim putovanje iz bajke. Muvam je već dug period i ovo bi moglo biti prekretnica da se uda za mene, a ako dobijem neku sobu bez veze, bez pogleda, ispašću slina i onda ništa od svadbe. Ajde pliz sredi mi nešto, doplatiću šta god treba - poručio je potencijalni mladoženja.

Republika

Foto: pixabay.com

 

Ipak, nisu svi srpski turisti baš romantični. Neki imaju i druge prioritete.

"Moram da vas zamolim da mi pošaljete za mesto na Sitoniji koje ima blizu Lidl."

"Pozdrav, zanima me da li se na žurkama mogu da se kupe 'nedozvoljene supstance'? Pitam za drugara, naravno."

"Specijalni zahtev: Drva za roštilj"

"Проверите да ли имају њи фи сигнал".

Pored zahteva, ništa manje živopisnije nisu ni žalbe:

"Tanjiri su raspareni"

"Do apartmana samo travom dolazite, što je meni gradskoj ženi nezamislivo. Moje fine štikle nikada nisu videle blato - jer travu zalivaju redovno."

"Nisam uplatio depozit zbog poslovnih obaveza koje imam u ovom trenutku. Ne rade svi posao iz snova koji vi imate, to iskreno mislim."

Ana dalje objašnjava da je turisti često i iznenade i obraduju iskrenim izrazima zahvalnosti.  Na kraju je istakla da voli što gosti razgovaraju potpuno otvoreno i kada su problemi i primedbe u pitanju i kada imaju posebne zahteve.

- Često nam neki mejlovi poprave dan, ali ovde izdvajamo samo one koji neće narušiti nečiju privatnost - napisala je na kraju.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading