UZURPATORIMA PLAŽE ODZVONILO Inspekcija u Tivtu uklanjala peškire kojima turisti "rezervišu" mesto, kazne drakonske - evo koliko iznose!

Autor:

Vesti

01.08.2023

12:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kazna za ovaj prekršaj je 100 evra za fizička i do 7.000 evra za pravna lica

UZURPATORIMA PLAŽE ODZVONILO Inspekcija u Tivtu uklanjala peškire kojima turisti "rezervišu" mesto, kazne drakonske - evo koliko iznose!

Foto: Opština Tivat

Sekretarijat za inspekcijski i komunalni nadzor Opštine Tivat i Komunalno preduzeće Tivat organizovali su više zajedničkih akcija uklanjanja peškira, plastičnih boca i drugih predmeta kojima posetioci plaža pokušavaju da "rezervišu" mesto za naredni dan.

Iz lokalne uprave poručuju da neće tolerisati ovu pojavu i apeluju na građane da na plažama ne ostavljaju pomenute predmete, posebno imajući u vidu da je kazna za ovaj prekršaj 100 evra za fizička i do 7.000 evra za pravna lica.

Službenici Komunalne policije upozoravaju korisnike plaža da će oni koji na plažama ostavljaju ove predmete biti kažnjeni, a stvari će biti uklonjene sa plaže, saopšteno je iz tivatske opštine.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading