JASMININOM KOSOM MUŠKARCI SU TOLIKO OPSEDNUTI DA JE PROSE I MOLE ZA PRAMEN ISTE: Nude joj 300. 000 evra, a ona ni da čuje! (FOTO)

Autor: N.J.

Lifestyle

02.08.2023

14:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jasmini muškarci nude 300. 000 evra da se ošiša, a ona ni da čuje!

JASMININOM KOSOM MUŠKARCI SU TOLIKO OPSEDNUTI DA JE PROSE I MOLE ZA PRAMEN ISTE: Nude joj 300. 000 evra, a ona ni da čuje! (FOTO)

Foto: Instagram/jasmine_lars

Jasminom Larsen iz Bristola muškarci su opčinjeni. Iako možda mislite da ima zanosnu figuru, to nije daleko od istine, ali ovoga puta u fokusu je njena negovana kosa. Od dužine, do boje i kompletnog utiska koji ostavlja, Jasmina je žena koja oduševi svakog gde god da se pojavi. Ipak, pitanje koje muči svaku ženu je šta koristi za negu?

Njena kosa je duga skoro 140 centimetara!

Ona nije očekivala da će njena kosa privući toliku pažnju posebno muškaraca koji joj nude doslovno sve. Kada je prvobitno dostigla da je prati 10. 000 ljudi na društvenoj mreži Instagram, veći brendovi saznali su za nju i želeli saradnju, a momci imaju fetiše i za to su nudili mnogo novca.

- Kad sam prvi put dobila ponudu, razmišljala sam o tome jer je to puno novca. To je zapravo bio video zahtev i ponudio je 3000 funti. Hteo je da mi partner liže kosu, ali ja nisam imala partnera i nisam htela da dopustim da mi neko liže kosu. Drugi je hteo da se ošišam i da mu pošaljem kosu, a za to je nudio oko 250. 000 funti - ističe.

Druge privlače specifične frizure i traže od Jasmine da podigne kosu ili da napravi punđu.

- Jedan tip je napravio video na kojem lik iz crtića polako jede moju dugu kosu - rekla je.

I pored ovih bizaranih fetiša, devojka je preplavljena opsesivnim muškarcima koji žele da im bude žena.

- To je verovatno zato što sam slobodna, imam dugu kosu i draga sam osoba. Dakle, oni samo šalju te predloge, a neki od njih mole za to.

Jasmina se prvo osećala loše što ih je odbila i poslala je poruku na društvenim mrežama kako bi objasnila da nije zainteresovana za brak sa strancem. Pažnju koju dobija nije ni približno onoj kada je bila zaposlena.

- Radila sam kao urednica produkcije u naučnoj - izdavačkoj firmi. Radila sam korekturu radova, bio je to urednički posao i smatrala sam da je to stvarno dosadno. Srećna sam što je ono što sada radim zaista kreativno, stalno se menja i vidim se kako ću ovo raditi jako dugo.

Sada ima svoju firmu Lars Haircare i planira da gaji kosu dok ne bude mogla da dotakne pod, a nakon toga će se ošišati.

- To je moje najveće dostignuće jer nije lako da izraste ovolika kosa, po kojoj sam postala prepoznatljiva. Želim da bude duga do poda, a onda da vratim dužinu do bokova i da to zadržim duži vremenski period - objašnjava Jasmina.

Tajna zdrave kose

- Uvek radim tretman pre pranja. Nanosim kokosovo ulje, a zatim na teme stavljam tretman od ruzmarina. To umasiram pre nego što isperem šamponom i regeneratorom. Između dana pranja uvek nanesem malo ulja za kosu, jednom je iščetkam i onda je ispletem u pletenicu. Nikad ne koristim alate za oblikovanje kose, a noću spavam na svilenoj jastučnici i koristim kapu za kosu - rekla je za "Miror".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading