DIVLJAŠTVO KOJE JE RAZBESNELO RUSIJU: Dva huligana SKALPIRALA mladog pankera zbog zelene kose, snimak je stravičan, Jurij vrišti SAV OBLIVEN KRVLJU (UZNEMIRUĆI FOTO I VIDEO)

Autor:

Svet

11.07.2023

10:52

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U Moskovskoj oblasti u Rusiji, u gradu Elektrostal, 19-godišnji mladić je skalpiran zbog zelene boje kose.

DIVLJAŠTVO KOJE JE RAZBESNELO RUSIJU: Dva huligana SKALPIRALA mladog pankera zbog zelene kose,  snimak je stravičan, Jurij vrišti SAV OBLIVEN KRVLJU (UZNEMIRUĆI FOTO I VIDEO)

Foto: Printscreen Telegram

Na društvenim mrežama u Rusiji deli se stravičan snimak iz grada Elektrostala u Podmoskovlju, snimljen u ponedeljak u jednoj od prodavnica u centru mesta.

Na ulazu sedi mladić, glave umotane u zavoje i krpe, a momak je bukvalno obliven krvlju. Na snimku se vidi da je svestan ali povređen. Prolaznici mu savetuju da drži glavu uspravno kako bi krv sporije tekle.

- Momku su nožem odsekli skalp pred svima! – kaže jedan od očevidaca. 

Prema izvoru iz policije, dva starija momka "neruskog izgleda" su mu prišla u blizini prodavnice da zapale cigaru. Nije im se dopala boja njegove kose, pošto je momak roker, nedavno ofarbao kosu u zeleno. Jedan je onda izvadio nož a drugi ga zgrabio i okrenuo ga, a potom su mu pred prloaznicima odsekli komad kože zajedno sa kosom, ne obraćajući pažnju na vriske.

Posle izvršenog dela napadači su pobegli u nepoznatom pravcu. Prvu pomoć mladiću pružili su prolaznici.

 

Povređeni mladić je ubrzo prevezen u bolnicu, gde će provesti sledećih nekoliko nedelja, ali nije životno ugrožen. 

Majka žrtve rekla je telegram kanalu „Oprez, vesti“ da su napadači bili pijani. Policija je prethodne noći saopštila da je privedena oba napadača, a kako navode ruski mediji, jedan je poreklom iz Tadžikistana. 

Užasavaju video snimak koji prikazuje stepen povreda mladića po prijemu u bolnicu možete pogledati na ovom linku.

BONUS VIDEO: 

 

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading