DEČAK UBICA ĆE BITI SMEŠTEN NA NEUROPSIHIJATRIJI! Vučić: Njegov otac je uhapšen zbog nepropisnog čuvanja oružja, a privedena je i majka

Autor:

Vesti

03.05.2023

18:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kosta Kecmanović je jutros usmrtio osmoro učenika i radnika obezbeđenja u OŠ Vladislav Ribnikar.

DEČAK UBICA ĆE BITI SMEŠTEN NA NEUROPSIHIJATRIJI! Vučić: Njegov otac je uhapšen zbog nepropisnog čuvanja oružja, a privedena je i majka

Foto: Printscreen

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić održao je vanrednu konferenciju za medije povodom današnjeg masakra u školi na Vračaru. On je tom prilikom, između ostalog, govorio i o tome gde će dečak ubica biti smešten.

- Dečak od ovog trenutka se nalazi na posebnom mestu. Biće smešten u posebnom delu klinike za neuropsihijatriju. Njegov otac je, kao vlasnik oružja koje je nepropisno držao i čuvao iako je imao dozvole, uhapšen, privedena je i majka, zbog mnogo priča i mnogo laži koje se šire društvenim mrežama, dužan sam da kao predsednik govorim o stvarnim odgovornostima - rekao je on.

Podsetimo, Kosta Kecmanović je jutros usmrtio osmoro učenika i radnika obezbeđenja u OŠ Vladislav Ribnikar, a zločin je planirao mesec dana unapred i mapirao drugove i kojim će ih redom ubijati.

Prvo je usmrtio radnika obezbeđenja, a potom i vršnjake.

Nakon krvavog pira pozvao je iz školskog dvorišta policiju, koja ga je odmah uhapsila.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (108)

Loading
Ana

03.05.2023 18:44

Ovo je nezapamcena tragedija i nesto najstrasnije sto je Srbiju moglo da zadesi je gubitak nevine dece

Jakov

03.05.2023 18:44

Svi smo u šoku,neverici,za ovako nešto nema opravdanja. Deca ne komuniciraju sa roditeljima i onda se dese tragedije. Roditelji su ključ svega.

ceca

03.05.2023 18:46

Lečenje je obavezno

Stanko

04.05.2023 18:05

@ceca - Kakvo lečenje, molim te, objasni...!?!