OLJA CRNOGORAC ŽESTOKO OPLELA: Izbegavajte lopove iz Medigrupa!

Autor:

Vesti

28.12.2022

08:49

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bivša manekenka i voditeljka Olja Crnogorac žestoko je kritikovala Medigrupu, zdravstvenu ustanovu o kojoj je Republika pisala više puta u prethodnoj godini.

OLJA CRNOGORAC ŽESTOKO OPLELA: Izbegavajte lopove iz Medigrupa!

Foto: ST/N. PANČIĆ

Iako nije poznato zašto je Crnogorac koristila njihove usluge, poznato je da je izuzetno nezadavoljna i da ih je proglasila "ubedljivo najgorom bolnicom".

Cene digli u nebesa, imaju novi sistem gde doktor kuca izveštaj između 40-58 min, potom to ne mogu da odštampaju narednih 30 min jer nema konekcije sistema i štampaca?? Topla preporuka za izbegavati lopove - napisala je ona na Tviteru.

 

 

Podsetimo, Republika je prva pisala o skandaloznom curenju podataka pacijenata iz ove zdravstvene ustanove.

Kako smo otkrili, bruka je pukla početkom januara 2021. godine, a podaci su curili u dužem vremenskom periodu pre toga. 

Republika

Foto: ST/N. PANČIĆ

 

Kako je ranije rekao izvor Republike, lični i poverljivi podaci o pacijentima bili su dostupni maltene svima koji rade u "Medigrupa" sistemu.

Da sve bude gore, među pacijentima čiji su podaci prociruli su i mnoge javne ličnosti, uključujući nosioce najviših državnih funkcija, političare, biznismene...

Iz tih podataka vidi se kada su se sve javljali lekarima, zbog čega, koje su dijagnoze uspostavljene, terapije koje su propisane, ali i zahvati koji su rađeni.

To, međutim, nije jedini propust ovog sistema zdravstvenih ustanova, pošto je poreska policija, koja deluje u sastavu sastavu Poreske uprave, odnosno Ministarstva finansija utvrdila je pokušaj izbegavanja (utaje) poreza na dobit u iznosu od 2.253.492 dinara, o čemu je Republika takođe pisala.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading