LETVOM SA EKSEROM USMRTIO ŠTENE STARO MESEC DANA: Muškarac iz Novog Pazara počinio brutalno nasilje nad životinjom - KERUŠA CVILELA OD BOLA (VIDEO)

Autor:

Vesti

03.12.2022

12:44

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Štene je usmrtio muškarac kome je smetalo cvilenje štenića u blizini njegovog stana.

LETVOM SA EKSEROM USMRTIO ŠTENE STARO MESEC DANA: Muškarac iz Novog Pazara počinio brutalno nasilje nad životinjom - KERUŠA CVILELA OD BOLA (VIDEO)

Foto: Shutterstock

Jeziva scena dogodila se na ulicama Novog Pazara kada je za sada još uvek nepoznat počinilac daskom sa prikucanim ekserom na vrhu usmrtio štene staro samo mesec dana. Građani su ostali šokirani ovim brutalnim činom, a svoje nezadovoljstvo izrazili su i preko društvenih mreža, kojima kruži slika mrtvog psića.

- Štene je mučki ubijeno. Muškarac koji živi u blizini, prišao mu je i svom silinom ga udario u stomak. Ostalo je da leži na ulici, a organi su mu se prosuli po ulici. Majka malog psa je prišla pokušavala da ga oživi, lizala ga je ali nije bilo spasa. Kasnije je kao i svaka majka počela da cvili pored njega. Strašno i jezivo je ovo što se dogodilo - kaže za RINU građanin Novog Pazara.

Prema informacijama sa terena, štene je usmrtio muškarac kome je smetalo cvilenje štenića u blizini njegovog stana. Njegov identitet nije poznat.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Vesna

03.12.2022 18:01

Tog monstruma treba zestoko uzubijati i poslati ga u zatvor na duze vreme, jebo ga ko ga napravio djukela neopevana