POLOMILI MU JAGODIČNU KOST I VILICU: Jezivo vršnjačko nasilje u Novom Pazaru! (FOTO)

Autor:

Vesti

30.11.2022

09:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mehmeda (14) su brutalno napali pri izlasku iz školske sale u krugu škole "Meša Selimović" dok je sa drugarima pratio utakmicu i naneli mu teške telesne povrede.

POLOMILI MU JAGODIČNU KOST I VILICU: Jezivo vršnjačko nasilje u Novom Pazaru! (FOTO)

Foto: shutterstock

Tuča, prebijanje

Sudeći po svakodnevnim dešavanjima, vršnjačkom nasilju u školama nema kraja! Još jedan slučaj strašnog maltretiranja i fizičkog nasilja nad učenikom dogodio se u Novom Pazaru, kada je pre dva dana, pretučun dečak Mehmed C.

Mehmeda (14) su brutalno napali pri izlasku iz školske sale u krugu škole "Meša Selimović" dok je sa drugarima pratio utakmicu i naneli mu teške telesne povrede.

Mehmed je hitno prebačen u novopazarsku bolnicu gde su mu ustanovljene teške telesne povrede. Njemu je polomljena jagodica i gornja vilica!

Kako stoji u lekarskom izveštaju, strašne povrede su došle kao rezultat tuče, a Mehmeda su prethodno pesničili, srušili na pod a zatim šutirali nogama.

Protiv napadača je podneta krivična prijava.

JOŠ JEDAN SLUČAJ

Na Instagram stranici stop_nasilju1 objavljen je još jedan slučaj vršnjačkog nasilja u trećem razredu Osnovne škole "Bratstvo" u Novom Pazaru.

Kako navodi majka deteta, nakon radne subote, dete se vratilo natečene ruke i modrih kolena, nakon što su ga je u školi opet napao vršnjak fizički i verbalno. Ona dodaje da njeno dete ima veliki strah da ide na nastavu.

Ja sam sa suprugom otišla u školu gde je bio prisutan samo pedagog škole, koja je rekla da nije baš upućena, jer je tek došla da radi. Nakon toga sam i njoj rekla da ću podneti prijavu protiv škole jer je vratila dete koje je problematično i koje fizički nasrće na moje dete i vređa ga. Posle toga sam ja zvala direktora škole, koji mi je rekao da dodjem u ponedeljak na razgovor, na koji nisam otišla. Jer sam morala dete da vodim na snimanje ruke i kolena i na razgovor kod psihijatra. Moje dete je u strahu da normalno ide u školu. A i ja kao roditelj kao i cela porodica smo jako potrešeni, kako je moguće da se na nasilje uporno ćuti. Gde samo dobijamo odgovor:"Rešićemo", a ništa se ne dešava - prenela je reči majke ova Instagram stranica.

Nakon ovog apela koji se proširio društvenim mrežama, ova Instagram stranica je objavila da je konkretno slučaj rešen i da su pronađeni odgovorni za ovaj incident, koji su i sankcionisani.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading