SVAKI POKRET MU JE OPTEREĆENJE, NE MOŽE DA TRČI, VEŽBA! Ispovest oca pretučenog dečaka iz Novog Pazara: Napalo ga je 6 ili 8 dečaka!

Autor:

Hronika

01.12.2022

10:01

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mehmed je zadobio višestruke prelome jagodične kosti i vilice.

SVAKI POKRET MU JE OPTEREĆENJE, NE MOŽE DA TRČI, VEŽBA! Ispovest oca pretučenog dečaka iz Novog Pazara: Napalo ga je 6 ili 8 dečaka!

Foto: Printskrin: TV Prva

Otac Mehmeda koji je u nedelju oko 16 časova pretrpeo teško vršnjačko nasilje ističe da je njegov sin otišao da bodri drugare na jednoj utakmici između dva lokalna tima.

- Po završetku ili u toku utakmice je bio provocran od strane jednog dečaka, ima video-snimak u policiji gde mu oni govore: Šta me gledaš, a on dogovara: Ne gledam tebe  - započinje prču Almir Crnišanin, otac dečaka.

Kako navodi, Mehmeda je nasilnik pozvao da se potuku, na šta je on odgovorio: "Neću sa tobom da se tučem, jer znam da ti ne smeš na fer i da će skočiti svi ovi tvoji drugari".

- Tako je i bilo. U tom trenutku je jedan od tih dečaka uhvatio ga za vrat: Pa šta ako ćemo da skočimo i tu je počela tuča. On je u tom trenutku bio sa dva drugara, oni nisu bili ni svesni šta se dogodilo - kazao je za Prvu TV.

 

 

- Koliko je lica tu učestvovalo ne znam, da li 6 ili 8, ali se na snimcima vide lica.-

Crnišanin je istakao i da se on sada oseća dobro, ali da je imao operaciju u novopazarskoj bolnici, budući da je zadobio teške telesne povrede u vidu višestrukih preloma jagodične kosti i vilice.

- Mesec do 3 meseca neće imati treninge, toliko traje oporavak, to će malo teže uticati na njega - rekao je otac dečaka koji je trebalo uskoro da zaigra za turski Bešiktaš.

- Svaki pokret mu je sada opterećenje, ne može ni da trči, ni da vežba.-

Otac ističe i da se svi nadaju njegovom skorom oporavku, ali da je dete još uvek uznemireno zbog onoga što se dogodilo.

Podsetimo, teško vršnjačko nasilje dogodilo se prošlog vikenda u Novom Pazaru nakon košarkaške utakmice. Grupa dečaka nasrnula je na M.C., pionirskog košarkaškog reprezentativca Srbije, koji potom zadobio teške telesne povrede.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading