NESTAO MILORAD (28) IZ OBRENOVCA! Istrčao iz kuće kao sumanut, otac APELUJE na pomoć (FOTO)

Autor:

Vesti

18.10.2022

11:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Milorad je poslednji put viđen kod pekare "Saša" u Obrenovcu.

NESTAO MILORAD (28) IZ OBRENOVCA! Istrčao iz kuće kao sumanut, otac APELUJE na pomoć (FOTO)

Foto: Privatna arhiva

Milorad Milenković

Milorad Milenković (28) iz Obrenovca nestao je juče oko 16 časova, nakon što je, prema rečima njegovog oca, ljut izašao iz kuće rođaka kod kojih su zajedno bili.

Kako navodi za Telegraf.rs, Zoran, Miloradov otac, mladić ima zdravstvenih problema, a kod rođaka su otišli kako bi se njihov sin malo odmorio i opustio. Otac navodi da je do incidenta došlo nakon što su mladiću ponudili da jede.

Republika

Foto: Privatna arhiva

Milorad Milenković

- Dva, tri puta su ga ponudili da jede, on je odbio, drsko je opsovao i izleteo napolje. Ja sam izašao za njim, u momentu mi je nestao iz vidokruga. Svuda smo ga tražili, na kraju sam morao da obavestim policiju - navodi za Telegraf.rs otac nestalog mladića.

Kako kaže, po prvoj prijavi policija mu je rekla da bude strpljiv jer je nestanku predhodila svađa, kao i da će se vratiti kući kada se ohladi. Međutim, to se nije dogodilo. Miloradov otac je ponovo pozvao policiju oko 9 časova, kada su i izašli na teren i od tada su u stalnoj komunikaciji sa porodicom.

- Milorad se sada vodi kao nestalo lice, policija me je čak zvala oko 3 ujutru, čisto da provere da li se javio ili vratio. Nažalost, Milorad je juče isključio mobilni telefon već oko 17 časova i od tada je nedostupan. Ponovo su me zvali jutros oko 8, ali još uvek nema novih informacija. Ne mogu da sedim miran - objašnjava utučeni otac.

Mladić je u trenutku nestanka nosi crni deo trenerice "Najk", crne patike i sivu majicu. Ćelav je i ima bradu, a otac dodaje da je veoma je plašljiv. Dešavalo se i ranije da se izgubi, ali je uvek zvao oca da dođe po njega.

Bonus video:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading