NOVI INCIDENT NA ŠODROŠU: Lažni ekolozi i ekstremisti fizički NAPALI policiju, UZNEMIRUJUĆ SNIMAK! (VIDEO)

Autor:

Vesti

18.10.2022

10:39

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ekstremisti i lažni ekolozi su na Šodrošu napali policiju.

NOVI INCIDENT NA ŠODROŠU: Lažni ekolozi i ekstremisti fizički NAPALI policiju, UZNEMIRUJUĆ SNIMAK! (VIDEO)

Foto: NSuzivo

Ovi nasilni pojedinci okupljeni oko lažne ideje odbrane Šodroša otišli su u svojoj brutalnosti i nedoličnom ponašanju do te mere da su bukvalno uhvatili za vrat, rukama udarali u glavu i odgurivali pripadnike Ministarstva unutrašnjih poslova, što predstavlja direktan udar na Republiku Srbiju i njenu vlast.

Na snimku koji je objavio nsuzivo TV se vidi da jedna žena, pripadnica ekstremnih navodnih ekoloških organizacija, rukom udara policajca.

Emilija Marić i njene kolege sa Novosadske televizije zahtevaju hitnu reakciju nadležnih organa i strukovnih udruženja - da se nasilje osudi i spreči kao vid političkog delovanja, a odgovorni procesuiraju kako bi se sprečio svaki dalji akt ugrožavanja bezbednosti svih građana i novinara od strane, kako navode, raznih agresivnih ekstremističkih grupa.

Inače, ovo nije prvi napad na novinare Novosadske TV. U martu je, podsetimo, napadnuta i novinarka njihovog portala, Ivona Karan, koja je izveštavala sa sednice GUP u Skupštini Grada Novog Sada.

Bonus video:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading